Екологична формула на виниловите подове

1
323
Добави коментар
penkov
penkov

Технолозите на компаниите непрекъснато работят върху нови решения, включително в областта на създаването на съвременни екологично чисти материали. Формулата за екологичност на продуктите е използването на безопасни материали плюс безвредни производствени процеси. Тези условия се спазват стриктно. Покривните материали преминават задълбочен преглед, освен това продуктите на Skema, Vox, Arbiton, Classen, Quick Step отговарят на най -високите стандарти за опазване на околната среда – това са традиционните принципи на хуманното управление на околната среда на предприятията.

 

Виниловите покрития, произведени под марките Skema, Vox, Arbiton, Classen, Quick Step, Kronotex не съдържат пластификатори или добавки, отделящи вредни вещества, хигиенното съвършенство се потвърждава от престижни сертификати на Европейския съюз и екологичния печат „Blue Angel“, който гарантира спазването на стандартите на германското министерство на околната среда .

 

Но основната гаранция е безупречната репутация на производителя, който използва целия си опит и възможности, за да направи съвременните подови настилки чисти и безопасни.

Всички видове винилови настилки може да разгледате в нашите магазини за ламинат и паркет Tsonev Flooring както и в сайта на фирмата tsonevflooring.bg