Трансдермални пластири с Витамин Б12+ лепенки метилкобаламин

1
297
Добави коментар
Vladislav_Nozharov
Vladislav_Nozharov

Напълно усвоими от организма.100% натурални съставки!

Усилете своят имунитет с новата уникална формула на витамин B12 лепенки в комбинация с желязо, витамин C и фолиева киселина. 100% натурални съставки (без глутен, подходящ за вегетарианци и вегани), увеличава енергията и повдига настроението. Просто поставете пластир B12+ върху ръката, бедрото или гърба си за 24 часа веднъж на всеки 5-7 дни.

Хипоалергенните трансдермални пластири доставят активни съставки директно в кръвта ви.

Формулата съдържа:

Витамин B12 (Метилкобаламин 5000mcg) Желязо – 50mg (като bisglycinate) Фолиева киселина – 0.4mg Витамин C – 100mg

Създайте здрав имунитет с трансдермалните пластири и лепенки с витамини Б12 от Окто пач. С тях ще имате мощен имунен отговор срещу болести, вируси и зарази, вирусни заболявания и бацили. Бъдете готови да се преборите с инфекцията или епидемията.

Екипът ни е фокусиран върху продукти за здравето, съчетаващи безопасност и ефективност, като предлаганата от нас технология – трансдермални пластири „ОКТО ПАЧ“, чрез своите натурални съставки по естествен път оказват благоприятно въздействие върху метаболитните процеси в организма. Те имат доказан ефект и превъзхождат редица хранителни добавки и медицински изделия на пазара. Разгледайте пълната продуктова листра с трансдермални лепенки / пластири на адрес: www.b12.best

Причини за дефицит на витамин В12:

Храносмилателни разстройства като цьолиакия, болест на Crohn, бактериален свръхрастеж в тънките черва или дори паразити; Други хронични заболявания, като фибромиалгия и МС; Специфична операция за отслабване като стомашен байпас; Някои лекарства, като лекарства за диабет като метформин, и продължителна употреба на инхибитори на протонната помпа като Prilosec, Prevacid или Nexium, често предписвани за състояния като киселини и киселинен рефлукс; Вегетарианска или веганска диета, тъй като витамин B12 се намира почти изключително в животински храни.

Пернициозна анемия – това води до намаляване на броя на червените кръвни клетки, което се развива, когато на тялото липсва вътрешният фактор, необходим за естественото усвояване на витамин В12, наличен в храната, която ядем.