Малена – магазин за италиански дантелени прашки с ниска талия дамска дантелена прашка Jadea дантелено бельо Жадеа

1
240
Добави коментар

Jadea 1629 дантелени прашки с ниска талия е много изискана прашка, изработена изцяло от мека дантела, която придава приятно усещане за мекота и гарантира отлично прилягане с памучно парче отвътре за защита на интимната хигиена. На всяка опаковка има знак „Pink Is Good“, което означава, че производителят дарява печалбата от продажбата на този продукт на фондацията на Umberto Veronesi за борбата срещу рака на гърдата. 

Състав: 92% полиамид, 8% еластан

Продуктът е предназначен за ръчно пране или в перална машина при температура не по-висока от 30 ºC;  да не се използва центрофугиране; може да се глади през кърпа и без пара при максимална температура на ютията 110 ºC; почиства се на химическо чистене с етиленови въглеводороди и хлор с ограничено добавяне на вода.

Прашки могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) с оригинални етикети и опаковка, (2) непрани, (3) неносени, (4) непробвани, (5) без миризма от цигари и / или др., (6) без следи от крем и / или др.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.