Как да се Обличаш Стилно през Зимата ?

2
576
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Това е добър въпрос. Знаеш ли колко е трудно да се опитваш да изглеждаш добре при минусови температури?

Не е лесно,знам,защото го научих по трудния път.Когато стане студено се появяват нашите проблеми. Как да изглеждаме шикозно, как да изглеждаме елегантно и т.н. Ето няколко насоки,които искам да харесате. Съсредоточете се върху тези показатели сега през зимния сезон,когато започват зимните разпродажби и наистина се опитайте да закупите този вид артикули,защото те ще подобрят визията ви през зимата и това е малко като бърз начин да изглеждате скъпо и елегантно. Нека първо да наблегнем върху една важна основа!

Ако живеете накъде ,където през зимата натрупва един метър сняг и нямате кола и искате да носите токчета и хубава рокля,това ще бъде наистина невъзможно .Има ниво,което можете да постигнете през зимата и то е в зависимост от това къде живеете.През зимата си струва да похарчите повече пари за такси,ако нямате кола.Не всички имат голям бюджет за харчене,но ако имате възможност отделете малко повече от бюджета си за такси,за да може да изглеждате по-добре,отколкото ако трябва да пътувате с автобуса или пеша.

Представяте ли си през зимата да се разхождате с малка черна рокля ?

Ако искате да изглеждате добре това е времето в годината ,когато трябва да инвестирате повече в такси.За съжаление ,за да изглеждаш добре струва пари и така е устроен живота.

А сега най-важното нещо в което всеки трябва да инвестира ,а това е прекрасно,скъпо палто.

Добре,не е нужно да е скъпо,но трябва да изглежда като скъпо и причината за това е,че палтото е голяма връхна дреха,голямо част от визията. Колкото са по-големи дрехите ,толкова повече се открояват,колкото повече място заемат върху тялото ви,толкова повече трябва да похарчите за тях,защото хората ще обръщат внимание на това.

Номер 2 – Палто от висококачествени материали ще бъде много по-топло от някое палто,което сте купили в Zara,но трябва да ви дам съвет да си купите две цветни палта- едно в черно,защото всички имаме нужда от черно палто и това черно палто може да носите през деня и през нощта ,за да може да го редувате трябва да намерите палто,което да съответства на вашия дневен гардероб и на вечерните ви тоалети. Сега на второ място – трябва да си купите и светло палто.Може да е бяло,бежово,цвят камел,светло розово,сиво- зависи от вас. Това палто ще ви е повече за през деня.

Един от най-добрите начини да изглеждате като елегантна жена от висшата мода и да сте елегантна през зимата е да съчетавате пластовете дрехи в монохромни цветове.

Ако нанасяте дрехите върху себе си монохромно визията ви няма да изглежда объркано,всичко изглежда много обединено и когато изглежда обединено изглеждате като по-добре.Затова изберете цвят – бежов,кафяв,бял- белият цвят е винаги залог,че ще изглеждате много скъпо,особено ако носите изцяло бял тоалет.Ако се чувствате достатъчно смели може да се облечете изцяло в червено,вие избирате,но съчетаването на пластовете дрехи монохромно определено ще ви стопли и ще ви създаде стилна и скъпа визия.

Ботуши за езда.

Когато носите ботуши за езда през зимата може да сложите кашмирени чорапи ,които ще ви затоплят и ще ви помогнат да ходите в снега в наистина суров климат и всъщност ще се чувствате добре и едновременно с това ще изглеждате шикозно.

Време за Парти Времето за парти означава ,че трябва да носим рокля! Вечерно или дневно парти- сложете токчета,облечете елегантна рокля,но слушайте студено е ! Не е време да обличате тази мини рокля без ръкави ! Сега е моментът да носите рокля с дълги ръкави !

Сигурна съм,че много от вас смятат тези рокли за малко скучни и твърде консервативни,но този тип рокли са толкова шикозни и вие няма да изглеждате като баба,защото не сте баба !

Вие сте младо ,красиво момиче и ако носите хубави обувки с токчета,ако се държите и движите уверено,с елегантност вие ще изглеждате много изтънчено.Тези консервативни рокли са подходящи за Коледни обяди,коледни вечери,партита с непознати роднини,баби ,дядовци,шефове ,колеги- сега е моментът да изглеждате малко по-консервативни.Не може на Коледен обяд да ядем в къса изрязана рокля с пайети с нашите свекъри,нали се сещате какво имам предвид?

Трябва да изглеждаме представително,трябва да изглеждаме добре и сега е моментът да носим рокли като тези,защото те ще ви затоплят малко повече от обикновената мини рокля.

Ботуши над коляното Ако носите такива ботуши и дълго палто вие ще бъдете елегантни и в същото време защитени от студа. Изберете дали да носите ботушите над коляното с токчета или равни.Всичко зависи от случая. Моят съвет е да инвестирате и в двете,така че да имате избор.

Поло Полото е чудесно за зимата,особено ако имате поло от кашмир.Ако нямате пари за кашмир може да си купите обикновено.То ще ви затопли добре. Кашмиреното поло държи малко по-топло и всъщност си заслужава инвестицията.Няма да ви е нужно да наслагвате много дрехи под палтото си ако носите поло от кашмир.Определено препоръчвам да си закупите черно,бежово,кафяво,бяло и дори може би сиво. Тези цветове са основните и всеки трябва да ги има. Опитайте да си купите колкото може повече цветове поло от кашмир. Това е дългосрочна инвестиция.Дори може да ги носите с пола за хубави вечери . Не си мислете,че ако не показвате деколте момчетата няма да ви харесат.Повярвайте ми, ще ви харесат ,защото ще изглеждате като елегантна богата жена където и да сте.

Шапка

Когато сте деца родителите ви винаги ви повтарят :“Къде ти е шапката ? Не може да излизаш без шапка ! Сложи си шапката !“ Наистина през зимата цялата топлина сякаш си отива от главата ви ако сте без шапка.Ако главата ви е покрита,това означава ,че топлината ще бъде запазена в тялото ви. Използвайте това във ваша полза.Инвестирайте в красива шикозна шапка. Шапка,която ще издигне целия ви вид ,ще ви накара да изглеждате по-бляскави,но и ще ви пази по-топло.

Същото е и със шаловете. Може да направите толкова много неща с шаловете. Може да ги връзвате около гърлото си,за да ви топлят,може да ги завържете дори около главата си или по друг творчески начин . Използвайте шаловете. Носете повече гащеризони,панталони през зимата ,защото те са по-прикриващи и ще ви пазят тялото по-топло.Запазете всички рокли за лятото,когато ще е по-топло. Единственият начин да носите рокли през зимата е да пътувате от врата до врата с такси или с кола и да имате минимално ходене навън.

Чорапогащи През зимата не изглежда красиво и противоречи на етикета да се ходи с боси крака.Носете чорапогащници,които се сливат с цвета на кожата ви перфектно,не носете чорапогащници ,които не съответстват цветово на вашата кожа.Тези,които са прекалено бели или тъмни,контрастират с вашия цвят на кожата. Инвестирайте в по-скъпи и качествени брандове.Не правете ужасната грешка да носите чорапогащи с отворени сандали !Незнам защо момичетата правят това,особено,когато може да видиш шевовете на чорапа.О,боже НЕ! Най-ужасно е когато шевът започне да се къса и те продължават да ги носят !Не трябва да носите сандали през зимата никога ,дори да пътувате с такси. Всички обувки с отворени пръсти са само за пролетта ,лятото и есента. Черните чорапогащи са добре.Може да ги носите,но определено с черни обувки,за да се сливат.Убедете се ,че вашите черни чорапогащи също изглеждат скъпи. Накрая да завършим със съчетаването на цветовете. Знам,че е изкушаващо да носите черно,защото е удобно и защото знаете ,че лесно се замърсява през зимата,но винаги когато можете носете натурални цветове като сиво,бежово,бяло и т.н ,защото това ви прави да изглеждате по-скъпи и не всички носят тези цветове. Множеството носи черно,така че вие ще се откроявате.Мисля ,че трябва да се възползвате от това и да го използвате в своя полза,особено ако обичате да сте център на вниманието и да привличате погледите към себе си. Носете аксесоари-особено през зимата.Защото сме склонни да се обличаме по-елементарно през зимата ,нещата са по-скучни. Всъщност сега е моментът да извадим всички тези аксесоари- шапки,шалове,ръкавици,направете нещо по-творческо от това,което носите обикновено.

Защо стареенето започва от петите?

В чая са открити вещества ,които може да навредят на здравето

Минимализъм в Облеклото

Вечерни черни рокли-тенденции

Безглутенови соленки с карфиол,тиквички и извара

Как ни следят чрез смарт телефони

Облеклото е скрито оръжие-Как ни влияе модата

Портрет по снимка за подарък