Как да изберем подходящи оригинални маратонки за бягане

1
145
Добави коментар
onlinemaratonki
onlinemaratonki

0 Flares

Facebook

0

Google+

0

Twitter

0

Pin It Share

0

0 Flares

×

Намирането на най-подходящите оригинални маратонки сред многобройните избори в местния ви магазин не винаги е лесно. За да сте сигурни, че излизате с щастливи крака, трябва да сте сигурни, че обувката пасва правилно от петата до пръстите. Помолихме двама изтъкнати собственици на специализирани магазини да споделят някои от тайните си. Знаейки какво да търсите, ще ви дадем по-добра представа как трябва да чувствате следващият чифт маратонки за бягане на краката си.

Шест характеристики за които трябва да следите при купуването на оригинални маратонки за бягане

Пета

Вашата пета трябва да приляга плътно, но не стегнато, казва Карл Бранд, трябва да можете да плъзнете крака си навън. Завързването на обувките до последната дупка за връзките намалява пролуката. Ще има някакво движение на петата, но не трябва да е неудобно. Всяко раздразнение, което чувствате в магазина, добавя Бранд, ще се увеличи, след като излезете навън.

Ходило

Горната част на обувката трябва да се чувства плътно и сигурно около ходилото ви, обяснява Бранд. „Когато хората ми казват, че чувстват натиск и стягане, те се нуждаят от повече пространство.“ Ако от друга страна в някоя страхотна обувка усещате натиск под връзките, опитайте алтернативни техники за връзване, преди да преминете към следващия чифт.

Ширина на маратонките

Вашият крак трябва да може да се движи странично в предната част на обувката, без да пресича ръба на вътрешната подметка, казва Джеймс. Трябва да сте в състояние да захванете четвърт инч от горния материал по широката част на крака си. Ако обувката е твърде тясна, ще почувствате, че основата на вашето малко пръстче опира на ръба на обувката.

Дължина

Краката се уголемяват и се удължават по време на бягане, затова се уверете, че има широчина един пръст между най-дългия пръст (който не винаги е големия пръст) и края на обувката. Приятел или продавача в магазина може да измери това, докато стоите с обувките си. Вашите пръсти също трябва да се движат свободно нагоре и надолу.

Гъвкавост

Проверете гъвкавата точка, преди да поставите обувката, предлага Карл Бранд собственик на магазините Movin Shoes в Сан Диего. Можете да направите това, като държите петата и натиснете върха на обувката в пода. Обувката трябва да се огъва и да се извива по една и съща линия. Неправилното сгъване на крака може да доведе до болки или плантарен фасциит. Докато липсата на гъвкавост води до разтягане ахилесовото сухожилие.

Удобство

След като вече сте определили Вашия тип на крака, все още трябва да намерите подходящите оригинални маратонки, които съответстват на контурите и движенията на крака ви. Вие не можете да получите добро усещане ако просто стоите, казва Джеймс. Затова обуйте обувките си и ги пробвайте като ги разходите из магазина, по ескалатора или в коридора. Маратонките трябва да си удобни. Вашата обувка трябва да допълва и подкрепя вашата крачка, а не да я променя.

ФИНАЛНИ ДУМИ

Според експертите на онлайн магазин SPORTFASTER.COM, оригинални маратонки преди всичко трябва да са удобни. Качеството е вторият важен елемент, който не би трябвало да пренебрегвате. В сайт за мартонки ще откриете мъжки маратонки, дамски и детски спортни обувки за всеки вид спорт и ежедневие. Световни марки като Adidas, Nike, Reebok, Asics и др. са само част от предлаганите брандове в магазина на sportfaster.com.

С постоянно нарастващото търсене на оригинални маратонки, СПОРТ ФАСТЪР се стреми да задоволи потребителските нужди, като предлага изцяло нови модели. В категориите РАЗПРОДАЖБА и ПРОМОЦИИ ще разгледате голямо набор от намалени спортни стоки за бягане, тенис, футбол, волейбол, плуване и баскетбол. За ежедневие сме Ви приготвили много удобни и леки модели. В съчетание с маратонките предлагаме и маркови анцузи на ниски цени, изработени от изръжливи, качествени материи. Материята Dri-FIT на NIKE доставя повече комфорт при движение и допринася за добри спортни резултати по време на състезания или тренировки.
Разгледайте и футболните анцузи на футболни отбори като Барселона, Милан, Манчестър, Ювентус и още много други.

В SPORTFASTER качеството определя цената!

0 Flares

Facebook

0

Google+

0

Twitter

0

Pin It Share

0

0 Flares

×