SEO стратегия за популяризиране на туристически сайт

13
259
Добави коментар
obiavite
obiavite

В случай, че сте управител на туристическа компания, на хотел, на ресторант, то тогава тази статия е точно за Вас. Екипът на Висео има  голям капацитет, и може да Ви изготви персонална SEO стратегия, чрез която бързо да се класирате на предни позиции, пред конкурентите си!  Е време е да помислите за по-добро представяне в Интернет, и в частност за SEO оптимизация.

В настоящата статия е представена SEO стратегия за класиране на предни позиции в търсещите машини, предназначена за клиенти, които са собственици на хотели и заведения.

Линк билдинг – за какво се отнася?

Линк билдинг – съществена част от оптимизацията на сайтове, или с други думи изграждането на добра мрежа от линкове (сателитни сайтове) , сочещи Вашият сайт гарантира много добри позиции, дори задминаване на конкуренцията. Преди няколко години изграждането на връзки беше просто и бързо, като дейност, но през 2021 г. всичко се промени, тъй като този процес изисква творчество, постоянство, работа в мрежа, последователност и силни социални умения. Правилните стратегии са склонни да създават препратки и рейтинги чрез надеждни уебсайтове с висок авторитет в областта, в която е и Вашият бизнес.

Често задаван въпрос е: Как да си набавим качествени обратни връзки, сочещи нашият сайт? 

За да получите добри препратки, трябва да ползвате стратегия, съставена от опитни СЕО експерти… Друг вариант е, да закупите препратки от Ваши конкуренти.

Представяме и няколко ефективни методи за получаване на обратни връзки

Набавяне на качествено съдържание, което да е уникално!

Често продуцирайте и си набавяйте  качествено съдържание с подходящи теми и привлекателни заглавия, касаещи туризмът, като област от Икономиката.  По този начин можете да печелите връзки за дълго време, получавайки ги от блогове и сайтове с вашата тематика (това, за което Ви писахме по-горе).

Публикуване на рекламни статии в сходни на Вашите сайтове, в този случай – туристически, ресторантьорски и други проекти. 

PR публикации

PR публикации – ако публикувате такива публикации, това  ще помогне за по-доброто класиране – трябва да използвате този метод разумно, и чрез него ще получите добри резултати. Когато гостувате в блогове, попитайте собственика на сайта дали разрешава обратна връзка. Дори да позовете сайта си, без линк, пак си струва, тъй като и позоваванията биват отчитани. Естествено, статиите не бива да са по-кратки от 400  думи и да са абсолютно уникални.

Как да създавате т.нар. социални сигнали към ново съдържание

При набавяне на статия с линк, то процесът не свършва. Добре е тази статия да я цитирате от друга, тематична статия, както и да я споделите в социалните мрежи. Това се счита за социален сигнал, но дава тежест и подобрява ефективността на процесите по СЕО оптимизиране.

НЕ оставяйте сайтовете си пасивни. Не е добре,  когато един сайт няма движение, промяна на съдържание, набавяне на друго такова.

Трябва да признаем, че е трудно подобен сайт да бъде класиран на предни позиции. Именно поради тази причина, структурата на сайта е изключително важна, но повечето SEO експерти, преди да пристъпят към ефективна линк билдинг стратегия, оправят или дават наставления за този параметър, т.е. подготвят сайта за получаване на обратни връзки.

Хотелиерският бизнес крие редица специфики и екипът, който ще Ви прави SEO трябва да е доста добре запознат с този тип дейност. Именно поради тази причина подготвихме настоящата статия, да Ви загатнем, че ние знаем как, можем, имаме достатъчно ресурси да отговорим адекватно на Вас и да победим Вашата конкуренция в класирането на Google.

Е, по-горе получихте основна информация за набавянето на обратни връзки. Естествено, ние – екипът на W-SEO.com можем да поемем SEO-то на Вашият бизнес, ако се намирате в областта на хотелиерството и ресторантьорството, както и в сфери, които са други, сходни на посочените. Достатъчно е да потърсите оферта.

Финални думи, касаещи оптимизиране на сайтове за хотели, заведения и други

Няма как да не завършим с твърдението, че конкуренцията в този отрасъл е изключително голяма, затова е важно да си подсигурите предимство, започвайки работа още днес с дигитална агенция. Няма значение дали ще се възползвате от SEO услуги, предоставени от ВИСЕО ЕООД, или ще се доверите на друга компания, предлагаща СЕО оптимизация, едно е важно да знаете, а именно – SEO оптимизацията продава.

Бъдете здрави! Пожелавам Ви успех и се надяваме статията да Ви е била полезна.