Дневен хороскоп за 24 октомври 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
125
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

19 лунен ден, Луна в Близнаци

Луната е в Близнаци, така че може да очакваме днес разгорещени дебати, още повече през втората част на деня. Проведени разговори ще палят ентусиазма ни, ще докосват сърцето ни, мнозина и спонтанно ще споделят своите чувства, намерения и желания, а това може да се превърне в повод да се преобразяват връзки, не е задължително това да е лошо, може да е напълно позитивно, изпълнено с незабравими преживявания.

Но разбира се, ако чувствата не са чак толкова подкрепящи очакванията ни, тогава може да се разочароваме, може да узнаем тайни, да погледнем на отношенията си от един скрит или невидим до този момент ъгъл.

Денят е прекрасен да разнообразим и освежим ежедневието си в приятна компания, да се разтоварим от напрежение, да намерим подкрепа и одобрение, да обединим усилия с определени хора и т.н..

Хороскоп за родените на 24 октомври 

И Дзин оракул на бъдещето

Овен, Лъв, Стрелец- днес няма да ви липсва внимание и компания, ще има на кого да споделяте вашите чувства и всъщност ще се намират хора, които ще ги разгарят, ще палят ентусиазма ви или ще ви въвличат в доста емоционални разговори. Денят е подходящ да укрепите партньорски отношения, да изчистите евентуални недоразумения между вас и важни за вас личности, да разнообразите и освежите ежедневието си в приятна компания. Само трябва да внимавате многословието или вид разпаленост в говоренето да не предизвика обратен ефект от желания…

Телец, Дева, Козирог- денят може да е натоварен с ангажименти над средното ниво, може да ви се налага да наваксвате с дела от миналото или пък да търсите решения за въпроси, които още не са намерили изход. В този процес вие трябва да защитавате интересите си, да търсите подкрепа от страна на близките си, да делегирате отговорности, да търсите и намирате аварийни изходи, които ви действат обогатяващо буквално и в по-широк смисъл. Затова ще ви помага споделянето, търсенето на подкрепа и т.н. Денят предразполага към повишени разходи, не са изключени и равносметки, кой допринася за благополучието ви или точно обратното, със съответните последици…

Близнаци, Водолей, Везни– днес често ще се оказвате в център от внимание, инциативност тави може да е по-висока и в посока- да изяснявате чувства, понякога и въпроси, които са свързани с нещо ценно за вас, нещо, на което държите и сега трябва да го спечелите… Добрата новина е, че можете да влияете и насочвате случващото се над средното ниво. Денят все пак може да се окаже доста емоционален, така че внимавайте под влиянието на тези огнени преживявания да не се преминат определени граници, които да разпалят пожари, образно казано, със съответните последици.

Риби, Рак, Скорпион– денят за повечето от вас и извън обичайния ритъм, може да имате нужда от почивка, да се дистанцирате от рутината, да направите важен избор, да анализирате случващото се, за да изберете вярна посока в бъдеще време. Ще може да се доберете до истини, ако има нещо, което действа зад гърба ви и е деструктивно, то ще бъде по-очевидно от обикновено, за да го отстраните. Постоянно може да възникват внезапни шансове или пък предизвикателства, така че е хубаво да плувате на момента, за да се справите… Може да сте леко разпилени в различни посоки, пазете се и от повишени или необмислени харчове.