Толкова бързо и лесно: Как да се възползвате от кредит онлайн

1
137
Добави коментар
clashbade
clashbade

Забързаното ни ежедневие днес ни поставя пред различни предизвикателства, но с него идват и бонусите – неограничените възможности за достъп до услуги онлайн

Предлагането на онлайн услуги значително се ускори по време на пандемията, но тенденцията е от години. Тя цели да улесни максимално забързаното ни ежедневие. Така се ражда и иновативната платформа Crediport, която предлага достъп до множество изгодни оферти само с една заявка. 

ЗАЯВИ КРЕДИТ

Сега, а и винаги занапред, може да си спестите посещенията на офиси, попълването на куп документи и изчакването на досадните процедури по одобрение. До получаването на необходимата сума в момента ви дели изключително кратък срок.

Какви са възможностите за получаване на потребителски кредити изцяло онлайн?

Следват три лесни стъпки: попълване на формуляр за кредит, разглеждане на постъпилите предложения от различни банки и финансови институции и избор на най-доброто за Вас. 

Предимствата са за Вас са, че достигате до много на брой кредитори, услугата е напълно безплатна и гарантирано пестите времето си, което става все по-ценно и недостатъчно, за да обърнем внимание на близките си и важните за нас занимания.

Не се изисква присъствието Ви на място в банков офис, кандидатствате само онлайн чрез сайта. Изборът Ви е напълно информиран и обоснован, тъй като подбирате сред персонални оферти и сами преценявате коя е създадена именно за Вашите нужди.

Много полезен инструмент е опцията да проверите кредитната си оценка – тя отново е напълно безплатна за потребителите. Не се налага предоставянето на лични данни, а отнема само три минути, в които може да проучите реалните си шансове за получаване на кредит.

Какви кредити се предлагат онлайн

На практика нямате ограничения в намеренията си, независимо от това какви са Ви плановете – покупка на жилище, належащ ремонт, смяна на автомобил и т.н.

При потребителските кредити може да кандидатствате за суми от 100 до 70 хиляди лева, за срок от 1 до 120 месеца.

При ипотечните кредити ще се сдобиете и с безплатен електронен подпис, което допълнително ще Ви улесни при изготвянето на документацията. Сумата, за която кандидатствате, може да бъде изплатена за 6 до 120 месеца при бързите ипотечни кредити и за 6 до 360 месеца при стандартните заеми срещу обезпечение на имот.

За хората, които развиват бизнес, отново може да заявят кредит при улеснена процедура и прозрачни условия. Има вариант за краткосрочен (до 1 година) или дългосрочен (до 10 години) бизнес кредит. Интересна възможност е, че се предлагат и кредити по програми за подпомагане на дребния и средния бизнес!

Кредит до 1000 лв.

Кредит до 2000 лв.

Кредит до 5000 лв.

Вземи кредит бързо, сигурно и лесно!