Рекламен текстил за промо кампании

1
131
Добави коментар
maznio007
maznio007

Тези текстилни продукти се изработват от Рекламен текстил и са предназначени основно за рекламни и промо кампании – тениски, престилки, покривки, тишлайфери, кърпи и др. Изключително подходящи са за ресторанти, кухни, цехове за производство на храна и напитки, кетъринг компании и школи, които предлагат готварски курсове.

Можете да поставите лого на всички продукти от текстил в кухнята – тениски, престилки, панталони, суичъри, работни облекла. Независимо дали правите облекло за работниците в цеха или за промоутъри в магазините, технологиите за брандиране правят надписите устойчиви и практични при многократна употреба.

Също така можете да брандирате текстилни подаръци за своите клиенти. Рекламен Текстил предлага ушиване, печат, бродиране както на едноцветни, така и на многоцветни изображения. Предлагат се както бюджетни, така и по-луксозни решения.

Чудесни текстилни подаръци можете да направите и като брандирате ръкавици за готвене.

Няма ограничения дали искате да поръчате една или много бройки – работи се според нуждите на клиента, защото капацитетът на производствената база е голям. Освен бързи срокове на изработка, можете да очаквате и бързи срокове на доставка.

Вижте за интериорните текстилни решения на Пира принт.