Календар с дизайн като корици на списания

1
151
Добави коментар
maznio007
maznio007

Когато на едно място се съберат отличен дизайнер, компетентен доставчик и качествена печатница, и те работят по една обща идея или продукт, то резултатът е гарантирано страхотен. Точно това се е получило в годишния календар на Щерев ЕООД, чиято идея е била да създадат многолистов продукт, на който всяка страница да се пресъздаде под формата на корица на списание.

Щерев ЕООД са търговска фирма предлагаща решения и консумативи за ламиниране. С рекламна цел страниците на календара са ламинирани с различни ефектни ламинати за демонстрация.

Всеки отделен лист от календара е оформен като корица на списание, тематично свързано с месеците от годината на него.

Дизайнерът Красимир Андреев е използвал множество собствени типографски елементи съчетани с векторни и растерни изображения.

Календарът е цялостно изработен в Булгед. Печат, ламиниране и поставяне на спирала. В листа за май и юни е приложено допълнително облагородяване със ситопечат в два цвята. Направено в Топ Принт София.

Календарът е с общо 7 листа, корица и шест листа с по два от месеците на годината. Освен с интересната визия, използваните ефектни ламинати подсилват усещането за луксозен продукт.

Използвани са следните видове ефектни ламинати на Щерев ЕООД:

Sandy Original / 50 mic. пясъчен мат. Rainbow Halo / 30 mic. холограмна дъга. Dig it Soft Touch / 30 mic. дигитален кадифен мат. Glitter Silver / 130 mic. сребърен брокат. Soft Touch Metallized / 32 mic. кадифен метализиран мат. Anti-Stratch Matt / 30 mic. устойчив мат. Prime Silver / 25 mic. метализирано сребро. ADB / 42 mic. специален гланц.

Полезна информация:

Други календари в Принтидея.

Фирми за дигитален печат в България.

Доставчици на ламинатори.