Louis Vuitton представи първа ски колекция

1
151
Добави коментар
svetla58
svetla58

Светът на модата е в настроение за уикенд в планината. От Miu Miu до Jacquemus,  Chanel и Gucci x The North Face, призивът за свързване с природата и присъединяване към планинският клуб, е все по-неустоим и марките се надпреварват да предложат най-готиното облекло, което да покажете тази зима. Louis Vuitton направи същото, представяйки за първи път ски колекция, която съчетава комфорта на après-ski и типичния лукс за френският бранд.

В тази лимитирана капсулна колекция има всичко необходимо, за да се изправите срещу снега със стил: ветровки, украсени с изображения на алпийски пейзажи по залез слънце; парки с  колани, водоустойчиви гащеризони от еластичен материал; анцузи и панталони с качулки. А за вечери в хижата можете да избирате между меки пуловери в комбинация с найлонови клинове или лъскави сатенени джогинги, суичъри, с и без ципове. 

Истинските задължителни елементи на колекцията са три: пухеното яке ECONYL®, материал, изработен от 100% рециклиран найлон; високотехнологичните ски обувки, оборудвани с интегрирана система за отопление и Bluetooth, и, разбира се, ските с логото на Louis Vuitton.