5 парфюма, подходящи за студеното време

2
234
Добави коментар
svetla58
svetla58

Намирането на вашият отличителен аромат може да бъде трудно. Всеки иска да намери най-подходящия, но когато четете за нови аромати в интернет, е почти невъзможно да разберете дали наистина ще ги харесате или не. 

Изборът на парфюм е изключително важен, тъй като една нотка може да предизвика щастливи спомени за един човек и да бъде напълно отблъскваща за друг. И така, ние подбрахме 5 от  най-добрите и търсени есенни аромати с надеждата, че това ще направим процеса на избор по-лесен  за вас.

Tom Ford Velvet Orchid

Ароматът се отваря с бергамот, мандарина, с пречистен екстракт от ром и мед. Средните нотки са съчетание на черна и  кадифена орхидея, които дават  името на парфюма. Интензивни акорди на масло от турска роза, жасмин и  лилава орхидея, която расте в дивите земи на южния бразилския бряг носят заряд от цветове и наслада. Допълнителни флорални нотки на портокалов цвят, роза, нарцис, зюмбюл и хелиотроп допълват букета. Базата е топла поради богатите аромати на перуанския балсам, смирна, лабданум, сандалово дърво, велур и сладка ванилия.

Купи парфюм TOM FORD Velvet Orchid

 

Guerlain Les Absolus d`Orient Musc Noble

Musc Noble е луксозно издание от Guerlain, вдъхновено от красотата Ориента. Парфюмеристът Thierry Wasser залага в сърцето на композицията една от най-загадъчните съставки в парфюмерията – мускуса. В ароматна връзка с великолепна роза и жизнена кедрова нотка, се сътворява едно прелестно и изкусително ухание. Мощна, топла и пленяваща част от мускусът красиво изпълва парфюма присъствие и характер. Величествен и чувствен аромат, създаден за смели мъже и изискани дами, които обожават Близкия изток и уханията, които напомнят за него.

Купи парфюм Guerlain Les Absolus d`Orient Musc Noble

Hugo Boss The Scent

Женствен и ефирен, той е приказно съчетание между меки нюанси праскова, разкошна фрезия, османтус и какао. Създаден е за ежедневието на елегантните и изтънчени дами, които обожават чувствените и леки ухания.

Купи парфюм Boss The Scent

YSL Black Opium

Ароматната композиция се открива с доминиращи нотки на кафе. След това по-меки, по- женствени акорди на жасмин, портокалов цвят и круша,обогатени с розов пипер развиват своята чувственост, в съчетание с омайна ванилия. А дървестните нотки на пачули и кедър усъвършенстват и задълбочват в едно завладяващо и елегантно ухание.

Купи парфюм YSL Black Opium

Chanel Allure

Луксозна ароматна комбинация от лимон, бергамот, мандарина, праскова, майска роза, жасмин, водна лилия, божур, магнолия, портокалов цвят сандалово дърво, ветивер и ванилия. Състав, който съчетава най-искрящите нотки на мандарина, мекотата на роза и чувствеността на ванилия!

Купи парфюм CHANEL ALLURE