Брандиране на автомобилен сервиз G-Energy

1
226
Добави коментар
maznio007
maznio007

Всеки автосервиз, автомивка, автосалон или магазин за авточасти имат нужда от брандиране и реклама в обекта. Това включва реклама на фасадите, светещи букви и фирмени автомобили. Вътре в обекта това са информационни табла, стелажи, надписи и табели.

Вижте как първата станция на международния проект на G-Energy Service беше изцяло брандирана от рекламна агенция Белжи.

Рекламната агенция изработва цялостната външна и вътрешна реклама и на първия сервиз за обслужване на камиони в Стара Загора, България и Европa – G-Profi Service. Обектът е част от „Газпромнефт-Смазочни Материали“ за разработването на партньорски станции за техническа поддръжка.

Какво е необходимо за външните фасади на автосервиза? Разбира се, уникален облик. Този ефект се постига с поставянето на еталбонд с фирмения цвят. Другите важни елементи са светещите обемни букви и табели.

Витрините и информационните надписи са изработени с PVC фолио. Фирмените автомобили също се облепят със специално фолио – частично или цялостно, според дизайна и бюджета на клиента.

Обемните табели могат да бъдат светещи и несветещи. В този случай са поставени и от двата вида. Несветещите табели се използват както за външни фасади, така и за вътрешни помещения, в които има достатъчно осветление.

Вътре в обекта могат да се използват и несветещи обемни букви, които придават различен вид дори на обикновената стена.

Вътре в авто обекта има много места, които могат да бъдат брандирани. Информационните табла например се печатат върху олекотени PVC плоскости, които лесно се окачват върху стени.

Стелажите с авто продукти могат да бъдат изработени с фирмените цветове и лога. Според тежестта на продуктите се правят от различни материали – от картонени леки материали, до здрави метални профили.

Вижте още брандиране обекти от Рекламна агенция Белжи тук.