10 Стайлинг Правила,които Всяка Елегантна Жена Трябва да Знае

2
355
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Защо мислите,че някои жени изглеждат облечени неподходящо,лошо облечени и мърляви? Защо? Защото те не знаят тези 10 правила ,които са задължителни ,за да изглеждаме елегантно !

Стайлинг Съвет Номер 1 !

Винаги трябва да носите безшевно бельо в телесен цвят,когато носите светли дрехи.Дами,нека да премахнем най-голямата и често срещана грешка в стила !Защо? Защото искам да спреш да носиш това бяло бельо или този черен сутиен или цветен сутиен ,когато си със светли дрехи. Защото можем да го видим !

Същото важи и за носенето на текстурирано бельо  ,както и на дантелени сутиени или бикини под деликатни фини материи.Защото текстурата ще се вижда под такива тъкани. И ако не сте работили в модната индустрия,ще знаете ,че има причина всички модели,които идват на снимки или се качват на подиума винаги носят сутиени и бикини с телесен цвят и то безпроблемно. Защото бельото не трябва да се вижда! Това е правило,което всяка елегантна жена трябва да спазва ,защото веднага щом бельото стане видимо елегантността изчезва ! И не искам да правите тази грешка.

Стайлинг Съвет Номер 2

Винаги трябва да носите червило,което ви подхожда и съответства на тона на кожата ви. Всички ние освен тона на кожата си имаме и подтон. Това ще бъде или топъл подтон или студен подтон или неутрален подтон. Сега един въпрос към вас : Какъв е вашият подтон? Ако не можете да отговорите,ако отговорите с „НЕЗНАМ“,тогава трябва много да се срамувате ,защото всяка елегантна жена трябва да знае подтона на кожата си. Това са основите на гримирането и на обличането. Как да разберем какъв е подтонът на кожата ни? Вижте китката си ,разгледайте вените си и забележете какъв е цвета им. Изглеждат ли повече сини или са по-скоро зелени? Ако вените ви изглеждат по-сини,значи ще имате хладен тон. Ако виждате повече зелено,значи сте с топъл тон. Но ако виждате прилично количество от зеленото и синия цвят – значи сте с неутрален подтон. Така сега ,когато знаете своя подтон,винаги трябва да носите червилото си в този подтон. Ако ви е топло,уверете се ,че червилото ви е в топъл подтон. Ако сте със студен подтон,червилото ви трябва да е в студен подтон. А щастливките с неутрален подтон могат да носят и двете.

Стайлинг Съвет Номер 3  е винаги да се гледате в огледалото от всеки ъгъл преди да напуснете дома.

Дами,говоря за вашата прическа,грим,дрехи,защото не сте наясно как изглеждате отстрани или отзад. Там може да има нещо,което не виждате.Например колко странно някоя дрехи изглежда отстрани или седи отзад. Или може би основата на грима ,който не сте смесили правилно тук.Или нещо с косата отзад да не е наред.

Това наистина е важно,затова трябва да инвестирате в няколко огледала и да правите проверка преди на напуснете тази врата.Защото тогава няма да допуснете някоя от тези грешки в елегантнтостта ,които правят хиляди жени.

Стайлинг правило номер четири

е да намерите своя уникален стил за дните ,които не искате да мислите какво да облечете. Нямаме ли много от тях? Всеки трябва да намери своята стилова униформа ,защото тя ще ви трябва за дни като този. Визията ,която трябва да създадете трябва да бъде преди всичко елегантна, да ласкае вас и формата на тялото ви и наистина да работи за повечето случаи.

Стайлинг правило номер пет

е да внимавате за тези разнищени краища . Трябва да се превърнете в инспектор ,който сканира дрехите си. Тези стърчащи конци могат наистина да развалят елегантния ви вид. Когато купувате дрехи в магазините за бърза мода трябва да обърнете допълнително внимание на този проблем. Това се случва навсякъде.

Стайлинг правило номер шест

е винаги да координирате цветовете в шарените дрехи,които носите.Начина да изглеждате елегантно в многоцветни дрехи е да носите винаги цветовете на модела в останалата част на вашето облекло.

Не трябва да слагате друг цвят дрехи,които не отговарят на цветовете вътре в шарките .

Става дума за това да се уверите,че останалата част от облеклото има същите цветове като този точен модел. Така изглежда всичко е координирано.Той обединява цялата визия и може наистина да разпуснете.

Стайлинг правило номер седем

е да добавите малко блясък на цвета,когато мислите,че изглеждате прекалено просто в огледалото.

Понякога трикът е наистина да добавите малко аксесоари или цвят . Например носите бяла рокля. Ако носите бяла чанта с нея всичко ще изглежда скучно. Но ако добавите синя или червена чанта,тогава изведнъж подправяте тоалета да изглежда по-интересно.

Стайлинг правило номер осем

е винаги да се грижите за обувките и чантите си. Ако искате да изглеждате елегантно и скъпо не трябва да носите изтъркани обувки и чанти,защото веднага се влошава цялостната визия. За чантите – чантата не трябва да изглежда изтъркана и износена. Нормално е краищата да имат леко надраскване.Но когато тези белези започнат да стават наистина големи,тогава наистина трябва да обърнете внимание. Същото важи и за обувките.Трябва да мислим за липса на цветни белези или линии по обувките. Нищо не може да изглежда износено. Ако носите маратонки обърнете внимание на тези бели връзки ,защото не трябва да изглеждат сиви.Не се пренебрегвайте ,защото това не е елегантно.

Стайлинг правило номер девет

е да пазарувате текущия си размер,а не по-малък размер,който смятате,че ще имате един ден. Това е често срещана грешка,която правят много жени.Когато носите дреха,която е по-малка за вас,вие всъщност изглеждате по-големи. Дрехата ви трябва да е подходяща за тялото ви,защото в противен случай всички тези съвети ,които ви давам тук са безсмислени.

Стайлинг правило номер десет

е винаги да показвате талията си.

Спрете да криете талията си с широки дрехи и обемисти пуловери,защото знаете какво се случва,когато ще изглеждате по-големи,по-обемисти,по-тежки,отколкото всъщност сте. Но всеки път,когато подчертавате своя естествен силует,независимо дали е с колан или с облекла,които са вталени,ще изглеждате по-елегантно и по-женствено и по-стройни.

 

 

Официални Дълги Рокли 2022

Как да се обличаш стилно през зимата ?

Пречистване на тялото от шлаки

Лекарят обясни как времето влияе върху нивата на кръвната захар

Лесна Бисквитена Торта без Печене

Вечерни Черни Рокли Тенденции 2022

Модерни Рокли 2021-2022 Тенденции

Портрет по Снимка за Подарък