Брандиране фасади на сгради в строеж

1
150
Добави коментар
maznio007
maznio007

Закриването с предпазна мрежа на скелето по време на строеж или реконструкция на сгради е задължителен елемент и може да бъде цялостно изпълнен от Атиа принт. Направете го елегантно, уникално и дълготрайно, избирайки винилна мрежа с пълноцветен печат.

Поради големите размери качеството на медията, начинът на ушиване и правилният монтаж са от голямо значение за сигурността и добрия вид на продукта.

С практически неограничените възможности на дигиталния печат, Атиа Принт може да предложи различни интериорни решения, свързани със съчетаването на смели идеи и интересни материали. Подходящата комбинация на дълготрайни материали и качествен пълноцветен печат придава уникален облик, стил и атрактивна визия на всеки дом, офис, магазин, заведение, търговски център, зала или обществено помещение. 

възложител на проекта Сити Хоум Парк ЕООД

Технологиите, с които работи Атиа принт са екологично щадящи. UV и Latex мастилата се отличават с липсата на неприятни миризми и възможност за монтаж непосредствено след отпечатването.

Към обличането на сгради Атиа принт предлага и авигационни табели и знаци: разнообразни варианти за цялостно изграждане на навигационни системи за бизнес сгради, офиси, халета и търговски центрове. Изработени, както от стандартни ПВЦ плоскости, плексиглас, плоскости с алуминиево покритие, така и от различни нестандартни материали, с изрязани по контур и обемни елементи.