Непредвидими проблемни ситуации с гума на пътя

1
154
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

В багажника на почти всеки собственик на автомобил има резервна гума и малък набор от инструменти за да я смените сами. Изглежда, че тази предвидливост трябва да гарантира успешно пътуване и да предпази водача от проблеми. Но по пътя могат да възникнат непредвидими проблемни ситуации, свързани със спешната нужда от смяна на гумата, колелото на автомобил.

За по-голяма яснота ще разгледаме опцията, когато не едно, а няколко колела са се повредили, възникнат трудности по време на самия монтаж на колелото или е необходимо обикновено напомпване на гумата. В такива случаи водачът търси възможности за външна помощ, като се позовава на преминаващи собственици на автомобили или набира телефонния номер на Пътна помощ.

Смяна на гуми и напомпване: услуги на пътна помощ София

Въпросът: „Какво да правя, ако гумата ми се спука на пътя?“, това не се случва за тези, които имат „резервна гума“, имат необходимите инструменти и практически опит да сменят гумата сами. Такива шофьори се справят сами, без да се разчита на нечие участие. Но има собственици, за които е трудно да се справят и търсят услугите на пътна помощ.

Подмяната на счупено колело, спукана гума е често срещана услуга.

Смяна на спукана гума на пътя: какво представлява услугата?

Ако възникне проблемна ситуация, трябва да се свържете с диспечера на пътна помощ в София, която предлага такива услуги, и да посочите същността на проблема. Автомонтьор ще пристигне на посоченото място и ще извърши всички необходими процедури:

    Демонтаж на старото колело;

    Монтаж на ново колело;

    Напомпване на гумите (ако е необходимо).

Трябва да се отбележи, че монтажът се извършва или с резервно колело, което собственикът на автомобила вече има, или с ново колело, доставено от сервизен представител. Ако е необходимо, няколко колела се сменят, като се вземе предвид износването, за да се подобрят характеристиките на движение на превозното средство.

Ако възникне непредвидена ситуация и трябва да смените гумите на автомобила на мястото на повредата, моля свържете се с нас – Найденови Ауто. Нашите специалисти работят денонощно и са готови да ви се притекат на помощ по всяко време.

Предимствата на пътна помощ София:

Гарантирано време на работа и качество на услугата;Ефективност на решението;Наличност на услугата денонощно и ежедневно (24/7);Широка гама от услуги.

Пътната помощ в София става все по-популярна, наличието на такава гарантира на собственика на автомобила максимална безопасност и комфорт по време на пътуването, високо ниво на техническа, организационна или информационна помощ.

Цената на услугата зависи от това, дали е необходимо да се достави нова гума или цяло колело.