Изваждане и извозване на закъсал автомобил в калта

1
175
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

Колата ви е заседнала в калта?

Не можете да излезете сами от там?

Няма проблем!

Обадете ни се. Нашата фирма винаги е готова да предостави услугите си по всяко време на деня и нощта, за да гарантира комфорта на нашите клиенти, които нямат късмет на пътя.

Фирма Найденови Ауто ЕООД е на пазара от 10 г. и за този период успя да разшири своето влияние върху цялата територия на София, страната и чужбина. Благодарение на обширната мрежа – бързо можем да отговорим на обаждания от всяка точка на България и да помогнем в извънредни, непредвидени ситуации.

Нашата фирма предлага на своите клиенти модерна платформа „Репатрак„.

Той ще пристигне възможно най -бързо до всяка необходима точка, за да изкара колата Ви. Нашите шофьори се намират само на едно обаждане от вас, това гарантира възможно най -бързия отговор на повикване.

Необходимостта от услуги за изтегляне на камиони може да е необходима по всяко време. Не зависи от времето на деня. Услугата за изтегляне на автомобили от калта зависи само от сезона. Често такава услуга се поръчва само през есента, в началото на зимата или в началото на пролетта.

пътна помощ София Пътна Помощ – репатрак София Найденови Ауто ЕООД

RoadHelp.BG е доказан лидер в предоставянето на услуги в бранша Пътна Помощ и то денонощно, 7 дни в седмицата! Фирма на която може да се доверите по всяко време, където и да се намирате!

Каква е основата при изчисляване на цената на услугите за теглене на камиони тип пътна помощ?

1. Първо, важно е къде се намирате. Ако сте в центъра на града, цената ще бъде една, но ако нашите шофьори трябва да стигнат до вас за дълго време поради голямото разстояние, тогава цената ще се увеличи съответно. Ако се интересувате от ТОЧНАТА цена за денонощни, тогава трябва да се обадите на 0878-424-097 / 0879-147-374. Телефонната консултация е БЕЗПЛАТНА.

2. Второ, цената на изтеглянето зависи от това какъв автомобил трябва да теглите. Леките автомобили са по -удобни и по-опростени от гледна точка на евакуация, съответно и цената за евакуация на лек автомобил ще е по-ниска. Колкото по -голяма е колата, толкова по -скъпа ще бъде евакуацията.

3. Трето, вече има по-малко значими неща, за които си струва да се говори. Те не влияят толкова на изтеглянето, колкото предишните две, но все пак оказват влияние. Това е състоянието на превозното средство. Това означава дали колелата са заключени или не, дали воланът е заключен или не. Също така се отразява препращането до мястото, където точно клиентът иска да доставим колата.

4. Четвърто, що се отнася до тази услуга, тя зависи и от това колко колата е заседнала в калта. Случва се така, че само предната част е заседнала и няма да е трудно да извадите с теглич. Но понякога колата може да затъне напълно, на  доста дълбоко. В такива случаи изваждането на колата е много по -трудно и следователно влияе и на това колко ще струва тази услуга.

Ситуациите с кола, заседнала в калта, са доста чести по нашите пътища, извън града и в селските райони. Затова нашите теглещи камиони с платформи често пътуват до различни райони и помагат на шофьорите да излязат от трудната ситуация.

Нашите клиенти винаги са доволни от услугите, които предоставяме, защото никога не е имало автомобил, който да не можем да извадим от калта!