Пътна помощ за София в услуга на всеки шофьор

1
183
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

Услугата пътна помощ по неофициални данни се използва от 5% до 7% от всички шофьори. Останалите шофьори умишлено пренебрегват услугите, предпочитайки да спестят от финанси или просто нямат пълна информация за такива фирми. Шофирането е изпълнено с много рискове на пътя.

Пътна помощ се предлага от лицензирани фирми, които поемат отговорност за услугите, които предлагат.  Свързани са не само с поддръжката на автомобила, но и с репатрирането до мястото на ремонтните дейности. Репатрирането се изисква, ако автомобилът е повреден или поради невъзможност да се отстрани проблема на място.

Статията предоставя основна информация за това как да се обадите на репатрак, какво е включено в услугата, каква е цената и как да опростите процедурата с обаждането на пътна помощ.

Транспортирането с помощта на репатрак е необходимо, ако автомобилът е повреден в резултат на: паднало дърво върху него или други предмети, както и в резултат на действия на трети лица.

Списъкът на ситуациите, в които се изисква репатрак, може да бъде доста широк. Имайки това предвид, трябва да изберете фирма на пътна помощ, която предлага голям набор от услуги.

Как да поръчате репатрак от специализирана пътна помощ София?

Ако има нужда от такава услуга, шофьорите, които не притежават умения да се справят сами с проблема се обаждат на пътна помощ.

Ценовата тарифа зависи от вида на автомобила: за леки автомобили е по-ниска, за камиони е по-висока. Зависи също и от разстоянието, на което се намира автомобила за репатриране.

Какво включва услугата при репатриране на автомобили:

Обаждане за заявка на репатрак;Натоварване на превозното средство на платформата;Разтоварване на превозното средство;Транспортиране до мястото на ремонт или паркинг.

Може да поръчате услугата както за лек автомобил, така и за камион. В зависимост от повредата на превозното средство и сложността при отстраняването е възможно да се използва кран товарач, който ще повдигне и натовари повреденото превозно средство на платформата.

Можете да поръчате репатрак  и технически услуги денонощно, подаване на стартов ток всеки ден и седем дни в седмицата.

Какви са предимствата при извършване услугите на пътна помощ?

Качеството при изпълнение на услугите за пътна поддръжка е високо;Ефективност – услугата се предоставя в най-кратки срокове;Наличност – 24/7 услуги ще осигурят решение на проблемите с трафика дори през нощта и при лошо време;

Можете да поръчате репатрак както при пътнотранспортно произшествие, така и при техническа неизправност на автомобила. Пътна помощ София предлага пълен набор от услуги. Използвайки пътна помощ, клиентът спестява значително – по отношение на услугата се оказва много по-изгодна от услугата в автосервизните фирми.

Какъв е изводът?

Фирмите, които предлагат услуги на пътна помощ се увеличават, тъй като нараства търсенето от шофьорите. Характерна черта на съвременния шофьор се крие не само във високата му дисциплина, но и в грижата за техническото състояние на автомобила си, както и в наличието на удобни и висококачествени решения на проблемите, които възникват по пътя.

От своя страна пътна помощ е гаранция за всякакви пътни проблеми!

Ще получите помощ във всяка пътна ситуация – при пътнотранспортно произшествие, ремонт или спукана гума, смяна на колело, зареждане на акумулатора или друга повреда на автомобила. Освен това професионалистите на пътна помощ ще ви посъветват по всякакви въпроси, свързани с автомобила.

Решавате пътен проблем само с едно телефонно обаждане:

За да получите услуга на пътна помощ в София, клиентът трябва да се обади на телефоните: 0878 424 097 / 0879 147 374.

Квалифицирани специалисти

Специалистите от фирма Найденови Ауто ЕООД предлагат квалифицирана пътна помощ и решат всички ваши проблеми. Дават на клиента увереност и квалифицирана подкрепа при всеки пътен инцидент, независимо от време и място.