Гранитогрес – най-доброто решение за пода в банята

1
159
Добави коментар
pepimili
pepimili

Почти никой не обича редовните ремонти. Всеки, който наскоро се е занимавал, веднага ще потвърди, че това е голямо главоболие. От време на време обаче всеки трябва да ремонтира и обновява собствения си дом, в това число и банята.

Ако ви е писнало да правите това често, този път е най-добре внимателно да обмислите материалите, които ще използвате, и да се доверите на тези, които са надеждни и издръжливи. Такъв е например гранитогресът.

Ако покриете стените на банята с гранитогрес, дълго време ще се радвате на красив и стилен интериор, защото този материал е особено здрав. На пазара ще намерите различни модели – монохромни, двуцветни или многоцветни схеми. Хората не знаят от кои да изберат, защото дизайнерът се опитва да ни впечатли и ни предоставя толкова много оригинални идеи.

Гранитните плочки за баня имат завидна устойчивост на абразия. С други думи, те няма да променят цвета си и имат добра устойчивост на химикали, така че почистването на банята става по-бързо и по-лесно. Освен това, ако заложите на гранитогрес, това значително ще намали риска от токов удар, особено за всякакви уреди, монтирани в банята, като перални, сушилни или сешоари за коса.

Този материал се предлага в разнообразие от текстури, което много улеснява всички ценители на красотата и естетиката. Така например, ако сте планирали да направите новата си баня в модерен градски стил, то плочките от гранитогрес с прави изчистени линии, ще ви се сторят най-удачни за случая.

Разгледайте плочките на фирма Керанова. Те имат богато разнообразие от различни видове гранитогрес, вижте повече тук: https://www.keranova.org/%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%B8/%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%81

При реденето и лепенето на гранитогреса обаче е препоръчително да не започвате сами. Най-добре е да се доверите на професионален майстор, който знае как се лепят подови плочки в банята. При оставяне на неравности и въздух има опасност облицовката ви да се пукне, затова по-добре заложете на професионална услуга от частно лице или фирма.

Нещо важно, на което е ключово да обърнете внимание е качеството на плочките, когато ги купувате. Има първо, второ и трето качество. Със сигурност ще си спестите главоболие, ако изберете първо качество, макар и да се наложи да платите по-висока цена. При тези плочки няма разминавания в цветовете, шарките, криви линии и прочие.