Betano бонус код за големия лидер на Манчестър Юнайтед

2
224
Добави коментар
eftimma
eftimma

А тези, които се възползваха от специалния Betano бонус код за залог на мачовете с Манчестър Юнайтед, вероятно са запознати със спада на формата, който показа Бруно след идването на Кристиано Роналдо. Ако пък вярвате, че така наречения „професор“ Ралф Рангник може да спечели Шампионската лига като мениджър на „червените дяволи“ – Betano промо кодът отново е на линия за вас.

 

Всъщност, Бруно сам съдейства за спада в играта си. Той бе един от хората, изиграли най-голяма роля за трансфера на Кристиано Роналдо. Естествено, Фърги, Оле и Рио Фердинанд също оказаха сериозен натиск. Норвежецът обаче вече съжалява. Въпреки че Роналдо вече се доказа в ролята си на лидер и безупречен голмайстор, той развали фината настройка в играта на „червените“, което се отрази осезаемо на последните резултати.

 

Още с идването си, Майкъл Карик изкара Бруно от стартовите 11. Той не е единствената голяма звезда в отбора, която не показва най-добрата си форма, но първи и единствен пострада от треньорската рокада. Въпреки това, Бруно отговори по най-добрия начин, след като даде асистенция за късния гол на Джейдън Санчо, подсигурил победата над Виляреал и класиране към елиминационната фаза на Шампионската лига.

 

Бруно е сред фаворитите за Златната топка, а вече има 18 гола и 18 асистенции през календарната година. Междудругото, Betano бонус код ви дава възможност за залог дори на дългосрочни пазари като: Победител в гласуването на Златната топка. Проблемът на Бруно Фернандес е, че не е реализирал гол през последните 1072 игрови минути (в статистиката не е включен мачът с Челси от последния кръг на Висшата лига). Феновете на отбора имаха чувството, че са открили ново галактическо нападение, след като Фернандес и Роналдо вкараха в първия си мач заедно на терена срещу Нюкасъл. Последва пропуск от бялата точка срещу Астън Вила. Унизителните загуби от Ман Сити и Ливърпул също не показаха от блясъка на Фернандес. При краха срещу Уотфорд, португалецът дори трябваше да успокоява феновете, които освиркваха Солскяер. В интервю след мача Бруно заяви, че цялата вина е във футболистите.

 

Ужасните голова суша на Бруно може да се скрие зад невероятно лошата форма на Манчестър Юнайтед. Единствената надежда е Шампионската лига, където головете на Роналдо бяха достатъчни за преминаване през групите. Освен тях обаче, играта на „червените дяволи“ бе далеч от нужното ниво. Фернандес даде 8 асистенции откакто не е отбелязвал гол. Две от тях бяха именно за Роналдо в Шампионската лига. Двамата си взаимодействат добре, но точните удари винаги са в сметката на петкратния носител на Златната топка.

 

Подобно заключение може да бъде направено и от представянето на двамата с фланелката на Португалия. Бруно има само 6 гола в 40-те си мача за националния отбор, въпреки че записваше средно по един гол на мач в послания си сезон за Спортинг Лисабон и първия си на „Олд Трафорд“. Част от липсата може да се обясни с изпълнението на дузпи, което остава запазено за Роналдо. Друго оправдание може да бъде факта, че Бруно е класически номер 10, които се чувства най-добре точно в тази си роля. Португалия използва схема на игра 4-3-3. Същата бе постройката на Реал Мадрид от годините на Роналдо. Ювентус също копира тази стратегия при двете си последни титли в Серия А. Роналдо обича да има повече черноработници зад себе си, отколкото още партньори в челото на атаката. „Мореплавателите“ често предпочитат Бернардо Силва в ролята на номер 8, отколкото по-свободна функция за Фернандес зад нападателите.

Бруно пък предпочита да комбинира с бързи о остри нападатели. Така бе и в първите му 4 месеца на „Олд Трафорд“, когато Рашфорд и Грийнуулд показаха класата си след пасове на португалския магьосник.

 

Оле не успя да намери начин да използва силните страни на двете си големи португалски звезди. Ако вие смятате, че Ралф Рангник ще успее да ги нареди правилно, може да се възползвате от Betano промо код за бъдещи залози на всички срещи с участието на „червените дяволи“.