Изработване на сайт

1
136
Добави коментар
krachunski
krachunski

Изработване на сайт или онлайн магазин със съвременен дизайн и къстъм функционалности, оптимизиран за търсачките и привличащ клиенти.

Външния вид (уеб дизайна) при изработка на сайт е първото впечатление на Вашите клиенти или аудиторията към, която е насочен, затова той трябва да е функционален, привлекателен и иновативен. Нашият екип от дизайнери, програмисти и SEO специалисти ще Ви предложи най доброто решение за изработката на Вашия сайт или онлайн магазин.

Преди да започнем изработката на всички сайтове е важно да знаем каква е неговата цел и кои ще са неговите посетители, за да може неговото изграждане да е съобразено с тях, като уеб дизайн, функционалност и съдържание.

Сайтовете могат да бъдат изработени по два начина:

Къстъм е когато се прави дизайна на сайта, одобрява се от клиента, а кода на сайта и административния панел се програмира (пише) от 0-та. При тях се изисква повече време за изграждане и съответно са по скъпи.

Изградени на CMS системи за управление на съдържанието (на английски: Content Management System – CMS) е вид приложен софтуер, който позволява публикуването и редактирането на уеб сайтовете. При тях времето за изработка е по малко, но има ограничения откъм функционалностите.

Цената за изработка на фирмен уеб сайт е индивидуална за всеки проект и зависи от функционалността и сложността на изработката му.

Ние от SLVDesign ще разгледаме Вашите изисквания за изработката на сайта и ще Ви дадем най-добрата цена и решение.