Малена – магазин за италиански сутиен без банели SieLei 90C 90С сутиени за голям бюст италиански сутиени без подплънки

2
400
Добави коментар

SieLei 1568 NEW сутиен твърда чашка без подплънки и без банели, подходящ за дами с чувствителна кожа и след хирургически интервенции, произведен от италианската марка за италиански сутиени SieLei / Сиелеи. Продуктът представлява напълно изчистен и гладък сутиен от лъскав сатениран микрофибър, с плътни презрамки и невидими шевове за максимално удобство и комфорт. Сутиенът е изработен чрез най-новите специални технологии и няма банел, който да притиска и притеснява. 

Състав на тъкан: 83% полиамид, 17% еластан; Състав на подплата: 100% полиестер

Продуктът е предназначен за ръчно пране при не повече от 30 градуса; не използвайте препарати, съдържащи белина (хлор); не се позволява центрофугиране; не е подходящ за гладене с ютия; не е подходящ за химическо чистене.

Сутиени могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) с оригинални етикети и опаковка, (2) непрани, (3) неносени, (4) без миризма от цигари и / или др., (5) без следи от крем и / или др., (6) с правилно сгънати / поставени чаши при сутиените с твърди чашки. 

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.