Сребърна карта за отстъпки в Исторически парк

1
147
Добави коментар
IvanStl
IvanStl

Сребърна карта е поредното начинание на Исторически парк, което цели да осигури достъпни цени за българските посетители. В началото на месец май т. г. е предвидено увеличение на входната цена за обекта. Това се налага поради голямото увеличение на редица цени, продължило вече година, като и допълнителните атракции в парка.

Притежателите на сребърна карта ще посещават Историческия парк с билет, струващ, както досега – 30 лв. за възрастни и 65 лв. семеен, като тази цена ще е до края на 2029 г. Цените на самите карти са същите – 30 лв. е личната и 65 лв. е семейната. Ще бъдат в продажба до 22 юни 2022 г., или до изчерпване на количествата.

Сребърната карта се задейства с посещение на Историческия парк до 30ти юни 2023 г. При изгубване се попълва формуляр за издаване на копие на съответната карта, като се представи документ за самоличност. Преиздаването струва 10 лв.

Притежателите на индивидуални сребърни карти получават следните отстъпки при посещение на Историческия парк:
– възрастните (лица над 18 г.) ще посетят обекта на цена на билета 30 лв., децата (4-18 г.), пенсионерите и хората със специални потребности – на цена от 15 лв.;
– 10% отстъпка от цената на всички храни и напитки, които се продават на територията на парка и в прилежащите към него заведения в с. Неофит Рилски,
– 10% отстъпка от цената на всички сувенири, услуги и атракции на територията на парка,
– 10% отстъпка от цените на нощувките в легловата база на парка,
– 10% отстъпка от цените в конната база и на пазара за натурални продукти в с. Неофит Рилски към Историческия парк.

Ако сте сред почитателите на Историческия парк и искате да се сдобиете със сребърна карта, можете да поръчате от тук.