Удачно ли е през зимата да носим сребърни бижута?

2
149
Добави коментар
aganbox
aganbox

Непреходно и трайно, среброто се е доказало от векове като предпочитан метал. Сребърните бижута са винаги актуални и не излизат от мода. Дали ще бъде като акцент на небрежно ежедневно облекло, или за по-изискана рокля, сребърното бижу е елегантен щрих към всяка визия.

И макар че сребърни бижута могат да се носят през всички сезони, несъмнено цветът на среброто идеално си кореспондира със зимата.

Кое прави сребърните бижута актуални през зимата?
Освен с цвета, взаимодействащ си много добре с белотата на снега, сребърните бижута са актуални през зимния сезон и поради други причини:

– Носят искрящия ефект на зимното време върху вечерно тъмно облекло при официални поводи; – Открояват се повече върху предпочитаните през зимата едноцветни дрехи в черно, тъмносиньо, бургундско червено и др., но стоят ефектно и върху бяло и кремаво.

Студът не е пречка бижутата от сребро да се адаптират към зимния гардероб, стига да ги подберете така, че да не се изгубят в по-обемни дрехи.

Как сребърните бижута правят по-привлекателна зимната ни визия?
Без значение от пуловерите, блузите, якетата, палтата и шаловете, с които трябва да се защитим от студа през зимата, има начини да добавим елегантен акцент към визията си и с добре подбрано сребърно бижу. Най-лесно е да го направим на официална вечеря или парти с някоя от елегантните сребърни гривни или сребърно колие от Магазини Гранат върху вечерната ни рокля например.

Но на работа или в ежедневието привлекателният блясък на среброто също може да добави елегантен отпечатък към избрания аутфит.

Акцентът на обеците

Обеците са от бижутата, които не биха останали незабелязани дори ако сте с дреха с висока яка. Сребърни висящи обеци изчистен модел, с бели камъни или с камък котешко око биха се съчетали отлично с едноцветно палто.

Сребърна верижка на отворено деколте

Ако V-образното деколте на блузата или пуловера не ви създава дискомфорт, отворената зона може да бъде подчертана чудесно със сребърна верижка. Изберете модел с класическа или кралска плетка. Дори деколтето ви да не бъде V-образно, може да разкопчаете горните копчета на блузата и да покажете любимото си бижу.

Сребърният пръстен и пуловерът

Нищо, че сте избрали пуловер с по-груба плетка, не лишавайте ръцете си от акцент като например сребърен пръстен. В този случай не избирайте модел с камък или със сложна изработка. Ако облечете поло, тогава можете да се спрете на нещо по-екстравагантно – пръстен с бели камъчета, с ретро дизайн и др.

Сребърна брошка за палтото

Със сребърна брошка върху ревера на палтото или сакото винаги се постига стилен акцент за по-строгата офис визия. Сред стотиците предложения на сребърни бижута онлайн изберете онова, с което да добавите лукс към външния си вид – сребърна брошка от тъмно сребро, с перла, с формата на лале и др. По-добре изберете модел със среден размер, за да се впише добре в цялостната визия.

Ако се затруднявате при избора, търсейки информация за сребърни бижута цена, може да разгледате сребърните комплекти в магазини Гранат. Оригинални и модерни, те са съобразени изцяло с актуалните тенденции и с тях зимният ви аутфит ще получи ефектен завършек.