С вкус и усет – ето как да изберете женски часовник като личен подарък

1
121
Добави коментар
clashbade
clashbade

Не превръщайте този вълнуващ момент в трудно изпитание, а си отделете време, за да се фокусирате правилно върху желания аксесоар

Дамите обичат подаръците и няма как да сгрешите, ако заложите на аксесоар, който е качествен, елегантен и изискан. Каквото и да кажем за женския часовник, няма как да открием недостатъци на тази покупка.

И как бихте могли да го изберете, ако това ви се струва като непреодолимо предизвикателство?!

Съвсем просто е: с вкус и усет към детайлите.

Следвайте тези съвети, за да избегнете затрудненията, както и да се насладите на този вълнуващ момент:

Личен подарък

Да, това е ключов елемент, върху който е задължително да се фокусирате. Когато планираме за предизвикаме радост в друг човек, трябва да съобразим само и единствено неговите предпочитания. Нашите представи за красиво, модерно и уникално остават на заден план.

Помислете си какво обича жената до вас или приятелката, която целите да изненадате. Залага ли тя предимно на миниатюрните украшения на китката или е очарована от по-масивни и унисекс модели?

Вие сте на ход, но след усърдно събиране на „веществените доказателства“ по случая.

Златисти и сребристи части

Сигурно ще решите, че това си струва да бъде подценявано като въпрос. И ще сбъркате, сто процента!

Някои дами носят предимно злато, други не го ценят толкова и поставят накити по себе си от сребро. Трети ще се окаже, че обичат да ги комбинират. Е, сега вече може да се съгласите с нас, че това има своето съществено значение.

Часовникът е важен детайл от цялостната визия и не може да си позволите да не бъде в синхрон с нея.     

Размерът и избягването на непредвидени рискове

Определено размерът трябва да пасне на бъдещата притежателка. Разбира се, че все още говорим за дамския часовник като топ аксесоар в нейния тоалет и излъчване. Не бихте могли да рискувате той да бъде прекалено голям или тесен за ръката й.

Измерете тайно нейна гривна или направо китката й, а и попитайте консултантите какви са опциите за регулиране на каишката. Сериозните търговски с отношение към клиентите ще ви предоставят варианти за реакция в подобни ситуации.

Как ще го поднесете

Има една тайна, която е крайно време да научите. Ритуалът по поднасянето има почти идентична тежест с тази на избрания подарък.

Изводите са за вас: да неглижирате този миг и да го връчите по между другото, или да превърнете празника в неповторима емоция.

Красивата опаковка е безценна, вашите жестове, думи и внимание – също, за да ви запомнят и да провокирате положително сетивата на получателката.