Доставка и смяна акумулатор на място в София

1
150
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

Пътна помощ услуги София от RoadHelp.bg

Ние сме Вашата пътна помощ, която ще се отзове независимо какъв е проблема!

Доставка и смяна акумулатор на място в София

Понякога се случва акумулаторът на автомобила да се изтощи точно на пътя и не можете да продължите да шофирате, т.к колата ви няма да запали.

Причини за повредата на акумулатора

Причините за това са немалко – акумулаторът е изтощен, повреда, ненавременна смяна и т.н. Ако акумулаторът на автомобила е изтощен и неизползваем, няма да може да решите проблема с презареждане, ще трябва да го смените. За да диагностицирате това, ще трябва да посетите автосервиз, а за да стигнете до сервиза ще ви е необходим репатриращ камион на Пътна помощ, който ще извози автомобила.

Възползвайте се от нашите специални отстъпки от 35% за всички акумулатори при официални вносители!

Свържете се с нас сега, при проблем на пътя с акумулатор или др.!

Можете обаче да постъпите и по другия начин – да се обадите на Пътна помощ в София, да поръчате автомонтьор, който на място да диагностицира точно причината за повредата и да смени акумулатора с нов. Нашите експерти незабавно ще ви доставят нов акумулатор за кола, ще го сменят и ще можете да продължите по пътя си.

Доставяме нов акумулатор, който е подходящ за вашия автомобил. Ако нямаме подобен на склад, ние го поръчваме и купуваме според техническите параметри на вашия автомобил. Предлагат се оригинали и аналози. Ще вземем стария за да го изхвърляме на правилното място.

Нашите експерти идват с цялото си техническо оборудване на мястото, където е спрял автомобила Ви и прави смяна (при закупуване на акумулатор, на клиента се предоставят нужните документации и гаранция 2г.).

Как да поръчате доставка или смяна на акумулатор в София? 1. Обадете се на нашия диспечер и споделете Вашето местоположение – точен адрес или GPS локация. 2. Молим да посочите марката и модела на Вашия автомобил, за да можем да ви предоставим подходящ акумулатор 3. Ако имате някакви допълнителни искания или се нуждае от нещо допълнително – уведомете ни, за да може нашият мобилен автосервиз да дойде с необходимата техника и инструменти.4. Диспечерът ще Ви каже прогнозния час на пристигане

Техническата пътна помощ на пътя бързо ще пристигне на мястото, където е спряла колата ви и ще отстрани проблема професионално и за кратко време.

Кога е необходима смяна на акумулатора на автомобила? Корпусът на батерията е повреден или замръзнал.Слабо напрежение на клемите.Колата не пали от първия път.Батерията не се зарежда до правилното ниво.Срокът на експлоатация, деклариран от производителя, е към своя край.Лошо качество на акумулатора;Повреда на акумулатора. Защо доставката и смяната на акумулатора на място трябва да поверите на професионалистите от Пътна помощ в София – фирма Найденови Ауто?

Имаме 10-годишен професионален опит и извършваме всичко качествено и без повреди.

Идваме на мястото на повредата по всяко време – работим денонощно, седем дни в седмицата.

Разполагаме с акумулатори и резервни части на склад.

Сменяме акумулатори на място в София град и околностите.

Правим проверка за изтичане при зареждането. Почистваме клемите, третираме ги със специална смес, която предпазва от корозия. Услугата е с гаранция за 12 месеца.

Смяна на акумулатора на място – удобно и изгодно

Поръчвайки акумулатор за доставка и смяна от нас, Вие ще спестите значителна сума. В обикновените магазини акумулаторите са по-скъпи поради търговския марж, който може да е 30-40%.

Предоставяме на всеки клиент гаранционна карта от производителя на акумулатора. Ако искате акумулатор, закупен от конкретен магазин, моля, кажете ни за това, когато правите заявката. Наш служител ще закупи батерия по пътя и ще ви предостави касова бележка. Батерията ще ви струва същата цена като магазина.

Колко струва доставката и смяната на акумулатора?

Цената на акумулатор зависи от вносителите и нужният модел точно за Вашият автомобил. Най-добре е да се свържете с нас за да проверим конкретна цена, като монтажа и доставката, ще бъдат с уникална по рода си цена гарантирано.

Колко време отнема процедурата по подмяна и доставка на нов акумулатор в София?

Стараем се да пристигнем на даден адрес в София до един час след потвърждаване на поръчката. А самият монтаж отнема между 5 и 30 минути, в зависимост от много фактори като „марка МПС, местоположение на акумулатора и др“.

Каква е цената за услугата „доставка и смяна на акумулатора в София“, и какво включва тя?

Цената е фиксирана – 39лв. Без значение местоположение, модел МПС и т.н. Като в тази цена получавате : 2 годишна гаранция на новият акумулатор, замерване на електрическата система и консумацията на ток, доставка и монтаж на Ваш адрес. И не на последно мясти използвате ~30% отстъпка от пазарната стройност на подходящият за Вас акумулатор.

Ние работим при най-изгодните условия! Обадете ни се на GSM:  0878-424-097 / 0879-147-374.