Репатриране на автомобил от подземен паркинг

1
142
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

Компактността и маневреността на репатрака позволява товаренето и транспортирането на автомобили със собствено тегло до 3,5 тона в изключително ограниченото пространство на подземните паркинги.

В условията на тесни подземни паркинги автомобилните катастрофи не са рядкост. Освен това никой не е застрахован от повреда на двигателя или други важни за движението компоненти на превозното средство. Дори баналното – спукана гума, при липса на резервна, ви поставя в неудобно положение.

Изходът от тази ситуация е да евакуирате колата си, но поради височината при входа и изхода на стандартен подземен паркинг, трябва да се избере подходяща платформа.

Компактността на специална техника с механизъм за частично натоварване ви позволява да се евакуират превозни средства, дори при стръмни участъци и завои на паркинга. Ако автомобилът ви е спрял, технически неизправен или е претърпял катастрофа в подземния паркинг, опитни шофьори-механици от фирма Найденови Ауто ще го извозят до нивото на първия етаж на паркинга.

Също така ние предоставяме репатрак с плъзгаща се платформа и кран-манипулатор, които извозват всякакви, дори много повредени превозни средства.

Репатрирането на автомобили от подземните паркинги на молове и големи вериги магазини е уникална услуга, предлагана от Пътна помощ в София.

Стремим се да създадем максимално комфортни условия на нашите клиенти, като предлагаме пълен набор от услуги при евакуация на превозни средства и доставката им до посочения от вас адрес.

Как протича процесът на репатриране от подземния паркинг?

Квалифициран шофьор-механик ще оцени ситуацията на място;Повдига и закрепва здраво предната или задната ос на вашия автомобил в специално устройство за частично натоварване, наречено брил;В случай на невъзможност за транспортиране поради блокиране на останалата двойка колела, използват се подвижни колички;Изтегля колата ви от подземния паркинг, с репатрак и плъзгаща се платформа, с товарен кран до необходимия ви адрес в София и областта.

Как да направите поръчка за репатриране на автомобил от подземен паркинг?

Можете да поръчате услуги, като се обадите на нашите телефони:

0878-424-097 / 0879-147-374.

Бъдете готови да разкажете на оператора за праблема:

Местоположението на вашето превозно средство;Марка и модел;Повреда, блокирани колела или автоматична трансмисия.

Първокласна специална техника, квалифицирани специалисти от нашата фирма Найденови Ауто бързо ще се справят с извозването на всяко превозно средство от най-трудните условия, независимо от времето на деня.

Свържете се с нас и ще бъдете приятно изненадани от нашите цени, ние предоставяме отстъпки на нашите редовни клиенти.

Извършваме комплексна работа по репатриране от всякакви труднодостъпни места: многоетажен паркинг, подземен гараж, ниви, гори, кал, сняг, пясък, блата и др…

Коректно и професионално се отнасяме към извършването на услугите. Ние ценим репутацията си.

Ден след ден служителите ни от Пътна помощ в София, попадайки в различни нестандартни ситуации, подобряват уменията си и обогатяват опита си в подпомагането на шофьорите.

Мотото ни е „Няма безнадеждни ситуации“.

Страхотни технически възможности. Нашият автопарк е оборудван с най-модерна техника за решаване на всякакви проблеми на пътя.

Когато Ви се наложи Спешна Пътна помощ, ще знаете на кого да се обадите!

Квалифицирана помощ във всяка ситуация на пътя – 24 часа в деня.