Какво да направите, ако ви свърши бензина на пътя?

1
196
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

Доставка на бензин и дизел до мястото на автомобила

По правило такава ситуация възниква внезапно – колата спря, бензинът на пътя свърши, въпреки че индикаторът на горивото показа, че все още има бензин в резервоара. Аварийната лампа за гориво не работи – с една дума има много такива ситуации. Освен това на много съвременни автомобили бордовият компютър показва разстоянието до бензиностанцията – съответно водачът е свикнал да се фокусира върху него. Изглежда, че бензинът за 20-30 км е много, но всъщност е само 1-2 литра бензин и буквално най-малкият наклон може да накара горивната помпа на колата ви да заработи на празен ход. Автомобилът ще спре, постоянната работа на горивната помпа на празен ход води до бързото й износване.

Какво можете да направите, ако ви свърши бензина? Има няколко възможности за решаване на този проблем.

1. Обадете се на приятел или познат, ако се намирате наблизо. Така че можете да получите гориво възможно най-бързо. Този сценарий е най-желаният. Той обаче работи само ако горивото свърши сравнително близо до местоположението на приятеля. Едва ли ще отиде на помощ за 1000 км, тъй като е твърде скъпо. Но ако имате приятели, които са готови да пожертват личното си време и да изразходват прилично количество от личния си резервоар, това ще бъде добре дошло.

2. Излезте от колата, отворете капака и се опитайте да привлечете вниманието на шофьорите, които преминават. Рано или късно един от тях ще спре, за да ви източи бензин за да ви стигне до най-близката бензиностанция или да изтегли колата ви до нея.

3. Свържете се с Пътна помощ в София. Определено ще ви помогнат да се справите с проблема най-бързо. Нека разгледаме всеки един от случаите по-подробно.

Доставка на бензин до мястото на колата

Предлагаме услуга за доставка на бензин до автомобила в София и Софийска област. Винаги можете да поръчате спешна доставка на бензин и дизелово гориво до вашия автомобил.

Предлагаме доставка на всички видове бензин и дизелово гориво:

Всички видове бензин.Дизелово гориво.Или дори такива по-рядко срещани видове като 98 бензин или дори бензин с октаново число 100, както и дизелово гориво. Ние предоставяме касова бележка от бензиностанции и зареждаме вашите автомобили само на доказани бензиностанции на водещи марки.Антифриз, масло.

С предварителна поръчка можете да поръчате услуга за доставка на бензин от бензиностанции на определена марка от Пътна помощ в София – просто се обадете на оператора и споделете вашите желания. Внимание! При поръчка на услуга за доставка на гориво от определен вид и от определени бензиностанции, времето и цената на доставката могат да бъдат увеличени.

Можете да поръчате бензин с доставка, като се обадите на оператора на нашата услуга на мобилен телефон GSM:  0878-424-097 / 0879-147-374.

Защо трябва да изберете нашата услуга за доставка на бензин?

Препоръчваме да използвате нашата услуга за доставка на бензин, тъй като ние сме лицензирани и предлагаме бърза и надеждна услуга. Дори ако автомобилът не стартира след зареждане с горивото, нашите специалисти по техническа помощ ще извършат компютърна диагностика на двигателя, ще установят причината и, ако е възможно, ще поправят колата ви на място, при спешни случаи, ние незабавно ще предоставим репатрак за изтегляне.

Мнозина се опитват да викат такси, за да доставят бензин, и в резултат на това губят времето си. Това се дължи на факта, че има много таксиметрови коли, но 99% от тях нямат туба или фуния за гориво. Освен това много таксиметрови шофьори не носят нарочно туба с бензин, за да няма миризма на гориво в колата.

За организации и юридически лица – предлагаме доставка на бензин и дизелово гориво по банков път. Можете да направите поръчка, да платите сметката по банков път и ние ще доставим горивото до всяка точка на София и областта.