Цени за Пътна помощ в София

1
157
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

Цената на услугите на Пътна помощ в София е една от най-важните параметри, които влияят върху поръчката на услугите на репатрака в конкретна фирма. В услугите на фирма „Найденови Ауто“ за репатрак, цената е оптимална при всеки – за предоставяне на техническа помощ и превоз на леки, товарни и тежка специализирана техника. Предоставяме минимални цени, програма за лоялност на редовни клиенти, професионална и висококачествена работа от всякаква сложност. Това ни позволява да останем лидери на пазара след толкова години.

Защо трябва да поръчате влекач във фирма „Найденови Ауто“?

Голям брой фирми, които предоставят услуги за репатриране в София, дават на всеки собственик на автомобил правото да избира в зависимост от цената и характеристиките на услугите.

Днес може да възникне необходимостта от поръчка на влекач, както по време на пътнотранспортни произшествия, транспортиране до наказателна зона, така и в случай на повреда на пътя, теглене на автомобил до най-близкия сервиз.

Цени на Пътна помощ за София

Нашата фирма работи в София и областта с помощта на голяма база от партньори, предоставяме услуги в цяла София.Ние работим денонощно, което ви позволява да се обадите на рапатрака в точното време.Времето за доставка на влекач в града е 30 минути, в района на София – 40 минути.Демократични цени: цената в София, и в рамките на областта, изчислението се извършва в км.Извършваме евакуация с помощта на кран-манипулатор, транспортиране на специална техника, закрит влекач, с плъзгаща се платформа, която позволява транспортиране, теглене на превозни средства с различни размери.

Гъвкавите и достъпни цени са едно от предимствата на нашата фирма Найденови Ауто: фиксираните цени ви позволяват да изчислите точно тарифата в рамките на София и в цялата област.

Цената за поръчка на репатрак в нашата фирма се различава в зависимост от вида на влекача и допълнителните услуги:

Репатриране на мотори – 50 лв.;Лек автомобил – 50 лв.;Миниван, джип, пикап – 60 лв.;Микробус и техника до 3,5 т – 70 лв.;Всякакви превозни средства над 3,5 т – цена по договаряне;

Цени на Пътна помощ за България

•         Репатриране на мотори – 0,89 лв./ км;

•         Лек автомобил – 0,89 лв./ км;

•         Миниван, джип, пикап – 0,89 лв./ км;

•         Микробус и техника до 3,5 т – 0,99 лв./ км;

•         Всякакви превозни средства над 3,5 т – цена по договаряне;

Цените важат от 07:00 до 21:00 часа. +50% или по договаряне за извънградски превози се смятат нощните курсове.

Минимално таксуване извън град София е 60лв! За по-далечни разстояния се предлагат специални отстъпки и цени.

За извозване извън гр. София цената се определя на километър, като се смята общия брой км за отиване и връщане.

Цените в празнични дни могат да бъдат повишени. Точната цена се определя при консултация с наш служител.

Таксите включват натоварване, транспортиране и разтоварване със специализирана пътна помощ с лебедка.

При закъснение, по вина на клиента или оспорено договаряне на инструкции, до адрес повече от 30 минути, се таксува еднократно 10лв.

Ние се опитваме да предоставим набор от професионални и висококачествени услуги на най-добри цени за всеки клиент. Важно място за нас е безопасността на автомобила и водача, нашите служители извършват транспорта бързо, евтино, без повреда на автомобила, по най-кратките маршрути. Средно превозваме с 20% по-евтино от пазара.

Ако имате нужда от услугите на добър репатрак, обадете се на Найденови Ауто! Автопаркът е предназначен за превоз на автомобили до 7 тона. Нашите експерти внимателно ще натоварят вашия автомобил и ще го доставят своевременно до всяка точка.

Гарантираме индивидуални цени за всяка ситуация, тъй като задачите могат да се различават по сложността на натоварването, необходимостта от използване на допълнително оборудване. За редовни и корпоративни клиенти предлагаме -изгодни цени. Срещу ниска такса всеки клиент получава висококачествено и внимателно обслужване.