Заслужава ли си да залагаме на спорт в Биуин

17
522
Добави коментар
vivian90
vivian90

През април 2018 г. глобалният пазар на спортни стоки възлизаше на зашеметяващите 1,2 трилиона долара. Въпреки че хазартът е незаконен в по-голямата част от Съединените щати, други държави предлагат на хората възможността да залагат на спортни събития. Въпреки че експертите твърдят, че спортните залагания са свързани с увеличаване на корупцията и че голяма част от тях не са регулирани, някои твърдят, че те могат да внесат вълнение и допълнителни приходи в спорта, особено в страни като Русия, където гражданите често губят доверие в националните си спортни организации.

В новините не липсват хора, които са пострадали от лоши инвестиции – от Джон Гришам до Бърни Мадоф. Но преди да решите да се включите в групата на спортните залагания, е важно да разберете за какво се подписвате. Като начало, спортните залагания са законни в 32 щата, но незаконни в 18, а в още 15 щата има закони, които могат да ограничат спортните залагания. Така че, ако живеете в 5-те юрисдикции, където спортните залагания са законни, имайте предвид, че ако ви хванат, може да се сблъскате с големи глоби или дори затвор.

Наистина ли си струва да залагате онлайн? Добре ли е да се залага на конни или кучешки надбягвания? Ами ако можете да спечелите много пари, залагайки на спортни събития? Е, отговорът е: ако искате да инвестирате парите си, отговорът е „да“.

Спортните залози са индустрия за 110 милиарда долара годишно, а професионалните залагащи често печелят повече от професионалните спортисти. Но големите залагащи не залагат само за да спечелят – те залагат и за вълнение. Ето защо в интернет има огромна общност за спортни залагания. И затова може би сте се замислили дали да не се пробвате като залагащ на спортни събития. Но трябва ли да го правите? В статията по-долу са разгледани плюсовете и минусите на спортните залози.