20супер хот -класика на ЕGТ

19
512
Добави коментар
vivian90
vivian90

Индустрията на слот игрите процъфтява от години, а тази година EGT празнува своята 20-годишнина. EGT е един от най-известните разработчици на слот игри в света и за да отпразнува 20-ата си година, тя пусна нова слот игра – Super Hot, която със сигурност ще зарадва всеки почитател на слот игрите. Super Hot е взрив от миналото, който връща някои от старите любими игри като Hot Sync и Mega Joker, като същевременно въвежда някои вълнуващи нови функции като Super Multipliers и Super Free Spins. Super Hot е класическа игра на EGT с нови функции, които ще се харесат на съвременните играчи.

Обичате ли да играете слот игри онлайн? Търсите ли нова слот игра, която да изпробвате, тогава не търсете повече! Не забравяйте да прочетете нашето ревю за super hot slot – класическа слот игра на EGT, която гарантирано ще ви забавлява с часове!

Golden Sevens, класическа слот игра на EGT, е толкова класическа, колкото и останалите. С 5 барабана и 25 печеливши линии тя е идеална за тези, които обичат да седят удобно и да въртят барабаните, докато се отпускат вечер. Играта обаче предлага нещо повече от възможност за релаксация. С джакпоти, достигащи до 750 пъти залога ви, има много шансове да спечелите големи суми. А с прогресивния джакпот никога няма да знаете кога ще празнувате голяма печалба.

 

Слот машината е вид аркадна игра, изобретена от Чарлз Фей през 1895 г. Слот машината се отличава от другите видеоигри и хазартни машини заради елемента на случайност. Слот машината не изисква умения или стратегия, за да се спечели. Вместо това играчът залага на машина.