5 футболни играчи, които обичат да залагат

15
414
Добави коментар
vivian90
vivian90

Футболистите са известни със своите хазартни навици. Националната футболна лига твърди, че харчи милиони долари всяка година за наблюдение на хазартното поведение на играчите, а играчи от редица отбори са обвинявани, че спортуват професионално, докато залагат на резултатите от мачовете. И така, защо играчите залагат толкова много? От една страна, заради парите, а от друга – заради тръпката от залагането. А един играч, по-специално, прави и двете: според ESPN, широкият приемник на Ню Йорк Джайънтс Одел Бекъм младши обича да залага на спортни събития и не се страхува да съобщи на приятелите си за това.

Ако играете футбол, знаете, че победата не е лесна, но има много играчи, които искат да спечелят повече от всички останали. Много футболни играчи използват спортните залози като начин да увеличат шансовете си за победа.

През 2013 г. бившият защитник от НФЛ Ричард Сиймур влезе в международните вестници, след като беше арестуван за склоняване към проституция. Инцидентът му коства заветния 15-и сезон в НФЛ и смая феновете на Чикаго Беърс, които го бяха гледали как води отбора до победа в Супербоул през 2006 г. Оттогава неуспешни тестове за наркотици и отстранявания помрачиха кариерите на други играчи и накараха НФЛ да приеме тази година политика, която забранява на всички играчи от НФЛ да залагат на „всяко събитие или състезание“, свързано с НФЛ.

Тъй като съм голям фен на спорта, непрекъснато се учудвам на това, което спортистите правят в името на забавлението. Ярък пример за това е бившият играч от НФЛ и настоящ телевизионен водещ Тери Крюс. Веднъж Крюс каза, че „футболистите залагат на всичко“. Списъкът със спортни залози, в които Крюс вероятно е участвал, е доста обширен, но последният му залог на Супербоул в неделя се отличаваше с някои странни особености.