Елизабета Каналис показва всичко от себе си в „Плейбой“

9
Добави коментар
sportal.bg
sportal.bg

Популярността на Джордж Клуни не знае граници, но по отношение на любовните похождения той изглежда като невинно дете в сравнение с гаджето си Елизабета Каналис. Италианският модел, тв водеща и актриса засне откровена фотосесия за американското издание на „Плейбой“, в която без задръжки показва цялата си неподправена красота. 31-годишната г-ца Каналис позира пред обектива в мокра прозрачна рокля, която едва скрива разкошния бюст и бедрата й. „Тя е една от най-горещите красавици на планетата“, смятат в редакцията на мъжката библия.

 

По-рано снимки на полуголата Каналис украсиха и страниците на октомврийския брой на сп. „Максим“. Фотосесията бе съпроводена от статия, в която на кратко бе описана биографията на италианката. Тя започва кариерата си като адреналинка в „Стриша ла Нотиция“ (б.р. оригиналния вариант на „Господари на ефира“), след което става водеща на италианското шоу на MTV Total Request Live.

 

Елизабета Каналис е добре позната в родината си не само заради своите изяви от малкия екран и няколкото си епизодични роли в киното, но и с  многобройните си връзки с известни спортисти. Футболистите Кристиян Виери, Дидие Дрогба, Мануеле Блази, Реджиналдо, баскетболистът Марко Ярич, мотоциклетният ас Валентино Роси, режисьорът Габриеле Мучино и бизнесменът Николо Минарди – това далеч не е пълният списък с поклонници на девойката.

 

От известно време обаче Елизабета Каналис е известна и в САЩ благодарение на внезапно пламналата любов между нея и един от най-желаните мъже на планетата – Джордж Клуни. След като красивата брюнетка и холивудският актьор минаха заедно по червения килим на кинофестивалите във Венеция и Лондон, янките поискаха да видят повече от г-ца Каналис. Тяхното любопитството бе задоволено най-напред от сп. „Максим“, но горещата фотосесия за него явно не е била достатъчна…