Как да получим желаното от мъжа

7
Добави коментар
Az-media.
Az-media.

Една от вечните теми е „Как да получа това, което искам от мъжа?“ Но важно е това да стане по фин и лек начин, без скандали и налагане на чужда воля.

За да помогне на дамите да намерят верния път, консултантът по успешни връзки в Институт за взаимоотношенията между мъжа и жената – Милена Динкова ни сподели малко от своя професионален опит именно в областта на връзките.

Една от големите истини е, че мъжете искат да бъдат под влиянието на нежния пол. При всичките им приказки за независимост и притесненията им да не би да бъдат манипулирани, те всъщност харесват жената, която знае как да ги очарова така, че те да правят разни неща за нея.

Ето каква тайни ни сподели Милена, за да получим желаното от мъжа…
Когато отправяте някакво искане, следвайте долу описаните стъпки:

1. Установете директен контакт с очи с партньора си.
2. Усмихнете се
3. Кажете какво искате със спокоен и мил глас и го кажете САМО ВЕДНЪЖ

Задръжте усмивката на лицето си около 5 секунди, докато гледате директно мъжа (не се провиквайте от съседната стая, не гледайте в друга посока, не отклонявайте погледа си). Специалистът по успешни връзки Милена гарантира, че той не само ще чуе молбата ви – той ще я почувства…

Той може и да не иска да удовлетвори молбата, може дори да не е съгласен с каквото искате. Затова първоначално той може да не ви отговори или пък може веднага да откаже. В действителност това доста често ще е първоначалната реакция. Но вътре в себе си той ще започне да обмисля това, което искате от него и ако не е нещо извънземно или напълно невъзможно, просто ще се изненадате от резултата.

Според един от трейнърите в института за взаимоотношенията между мъжа и жената – Милена Динкова, този метод е изключително ефективен. А ако се нуждаете от още такива малки тайни, може да посетите някой от трейнинг семинарите, на които психоложката преподава.

***
7 трика да останем влюбени по-дълго
Как да запазим дългата връзка?
Любовта ни дава крила
Мъжете се влюбват в интересни жени