Ти да видиш! Анита Мейзер набира красавици за „Мисис България Свят“ през Facebook!

1
Добави коментар
slavchev
slavchev

Силиконката Анита Мейзер стартира кастинг за Мисис България Свят във Фейсбук. Конкурсът ще се проведе в края на февруари, а представителката на страната ни ще отлети за Бейжинг, Китай, още преди да са увехнали букетите й от церемонията.

„Моля, изпратете ми на лично съобщение ваши актуални снимки, може и непрофесионални! Колко сте висока, цвят на очи, коса, точни килограми, имате ли деца, хоби. Максимум 15 участнички ще бъдат селектирани и допуснати до конкурса”, реди директиви към потенциалните кандидатки за короната Мейзер.

Пишман миската обяви, че държи лиценза за „Мисис Свят” за България миналото лято на пресконференция в родната си Варна. Тогава тя показа отворено писмо от Дейвид Мармел, собственик на бранда Mrs. World, в което той споделя, че никога не е работил с Меги Савова и не знае коя е тя.

Припомняме, че бизнес дамата държи правата за „Мисис България” и бе заплашила със съд Мейзер, след като тя се окичи с титлата и предизвика скандал, представяйки страната ни на „Мисис Свят” в САЩ през 2014 г.

Ти да видиш! Анита Мейзер набира красавици за „Мисис България Свят“ през Facebook! 5.00/5 (100.00%) 1 глас(а)