Човек и добре да живее, попада на данъчни

3
Добави коментар
dominika
dominika

Е-Репортер
  

Човек и добре да живее, попада на данъчни

Илияна Караланова на 01/12/2012, 08:52

Снимка: plovdivweek

Илияна Караланова

Легенди се носят за злата прокоба, която тегне над тотомилионерите у нас и по света. Един се пропил, втори изгубил близки хора, трети сам намерил смъртта, четвърти фалирал. Изобщо – язък за милионите.  

Последният случай – Росен Русимов от Перник, не направи изключение от зловещата закономерност. Всички си мечтаеха да са на негово място до вчера, когато се оказа, че каръкът вече е със запорирани сметки и ще трябва да се прости с 1 милион лева от рекордната печалба. Този път обаче в ролята на съдбата, сечаща безмилостно тотомилионeрски глави, се оказа не кой да е, а вездесъщата НАП.

На Русимов е назначена ревизия като физическо лице, защото е прехвърлил фирма с огромни задължения към бюджета, която сега е собственост на беден и неграмотен ром.

Абе, щом вземеш отнякъде пари, гледат да те одрусат като мечка дива круша, коментира разочарованият богаташ за един ден. С други думи: от данъчните никой не може да избяга, дори врачките и фолкпевиците, та какво остава за обикновените тотомилионери. Човек и добре да живее, все някога попада на тях.

Тагове:
е-репортер
тотомилионер
данъчни

3 коментар(а) към „Човек и добре да живее, попада на данъчни“

BBB – 2012-12-01 16:17:10
Това е един от най-тъпите коментари, които съм чел. Не знам кое му е коментарното, но предполагам, че е, предвид, че девойката си е сложила снимката и има 2 изр. разсъждения….

Авторът – 2012-12-01 17:16:58
Ако имате самочувствието, че я умеете тази работа с коментарите, напишете вашето предложение на редакционната ни поща. Вашият текст ще участва в конкурс с предметни награди, който скоро ще бъде обявен на сайта ни. Така че дерзайте! Така хем ще ни натриете носа и ще ни накарате да ви се възхищаваме, хем ще получите подарък. Може и анонимно, без снимка. И без друго такава е обичайната хейтърска практика в интернет.

Анелия Русанова – 2012-12-01 19:40:47
Г-н или Г-жа ВВВ 🙂 Изпращам ви една лъчезарна усмивка,която да разтопи „киселото Ви мнение относно журналистката от снимката“ .Явно сте пристрастени към язвителните коментари(като голяма част от българите).
Бих коментирала поста Ви с една поговорка:
„Не сакам на мене да ми е добре…Сакам на Вуте за му е зле:)
По Коледа стават чудеса,така че Дай Боже и Вие да осъмнете като тотомилионер :):):) Пожелавам Ви го от сърце 🙂

Коментирайте новините