Как да си изберем половинка според зодията

48
Добави коментар
araxan
araxan

Лесно ще завоювате жена Овен, ако сте властен и самоуверен, съветват американски астролози. За мъжа Овен е достатъчно да покажете, че не ви интересува, и е ваш.

Жената Телец не се трогва от романтични жестове – просто я заведете на вечеря. А мъжът Телец обича да се чувства покровител, затова насреща му трябва да има беззащитно създание.

Няма рецепта за жената Близнаци, защото постоянно се променя – просто опитайте няколко варианта, докато успеете. Мъжът лесно може да бъде свален с разголен тоалет.

Достатъчно е жената Рак да чуе, че е всичко за вас, и ще се затича към спалнята. Мъжът Рак се омайва от излъчването на нежност.

Дама Лъв може да бъде покорена с торба скъпи подаръци, а мъжът – само ако му отказваш секс.

Жената Дева влиза в спалнята само след сватбата, а мъжът от тази зодия може да бъде свален, като му се вречете в робско покорство.

Дамите Везни се прехласват от романтични жестове, а мъжете мечтаят за майчински настроена партньорка. Скорпионката сама се натиска на мъжете, а Скорпионът е винаги готов да го направи с всяка.

Дамата Стрелец е ваша след романтична вечеря, а мъжът – ако му обясните, че цял живот сте искали да бъдете с него.

Жената Козирог сама избира партньора си – там няма шанс никаква стратегия. Мъжът от тази зодия е ваш, ако му покажете, че се прекланяте пред гениалността му.

Водолейката ще се мушне под завивките само с интелектуалци, а мъжът трябва да бъде преследван, за да се чувства значим.

Дамата Риби е находка – ваша е, стига да й покажете, че наистина я искате. Мъжът Риби може да бъде атакуван само с романтика.