Прогноза за времето

21
Добави коментар

Прогноза за времето през месец Януари 2013 се очаква да бъде добра за всички почитатели на зимните спортове. Според християнските традиции и деня, в който се отбелязва Въведение Богородично (21 ноември), се смята че ако времето на този ден е слънчево и топло то зимата ще е люта и студена. Според традициите прогнозата за времето през Януари няма да е по вкуса на топлолюбивите и студ и сняг би трябвало да скове страната и да донесе много главоболия на службата за гражданска защита и снегопочистващите органи. Нахлуващите студени фронтове от север през месец декември са достатъчен гарант за сериозното застудяване на времето, което ни очаква през месец януари. Температурите в Москва за 16 месец декември паднаха до рекордни стойности от минус 30 градуса по целзий. Невероятните температурни рекорди са измерени и в Канада, където температурите на въздуха паднаха до минус 46 градуса и при наличието на студен силен вятър метеоролозите отчитат студ в рамките на минус 60 градуса по целзий. Прогноза за предходния месец можете да видите тук: прогноза за времето през декември 2012

За повече информация можете да се обърнете към метеорологичните сайтове:
http://vremeto.bg/
http://sinoptik.bg/

Обърнете внимание също и на прогнозата за времето за Декември и празничните оферти за нова година 2013. Замисляйки се и за коледните празници, всеки би желал да изпрати най-приятното и запомнящо се коледно пожелание на всички близки и познати.

Времето през декември 2012 остана топло и необичайно меко за тази част от годината. Идва ли истинската зима ще разберем с настъпването на януари. Голяма част от Европа вече е скована от зимата и повечето хора се сещат с умиление за топлото и приятно време от началото на най-студения сезон в годината.

Прогноза за времето за месец Януари 2013.