Imperator – нова геймърска мишка от Razer

7
Добави коментар
dolche
dolche

Imperator – нова геймърска мишка от Razer
В раздел: Новини от Кирил Венев (Ba4o Kiro) на 25.11.2009, 4,122 показвания

Добре познатите ни производители на геймърски аксесоари, Razer, напоследък изкарват продукт след продукт (което само може да ни радва 😉 ). Новото предложение от компанията е поредната мишка предназначена за геймъри, а именно – Razer Imperator.

Новата мишка е има ергономичен дизайн (какво всички мишки в този клас) и е предназначена за десничари. Размерита и са 123mm x 71mm x 42mm. Kато цяло дизайнът и разположението на бутоните са класически и изчистени (точно такива каквито ми харесват – но това си е мое лично мнение де 😉 ). Мишката е жична и се свързва с компютъра посредством USB 2.0 порт. Сензорът който е използван в новият модел е лазерният Razer Precision 3.5G с разделителна способност 5600 dpi, освен това мишката разполага със седем “hyperesponse” програмируеми бутона, тефлонови “крачета” за по-добро плъзгане по време на игра и вградена флаш памет за записване на профили и макроси . Според производителя времето на реакция на новият модел е една милисекунда.

“Ергономията и контрола бяха основните ни цели при проектирането на тази мишка,” каза Робърт Краков (Robert Krakoff) a.k.a. “Razerguy”, президент на Razer. “Захвата ви за мишката остава невероятно стабилен без значение колко често повдигате или местите мишката по време на игра. Едно от обичайните оплаквания на геймърите е трудността при боравене със страничните бутони на мишката. Поради тази причина проектирахме мишката с регулируеми странични бутони чието разположение може да се настрои в идеалната за вашите нужди позиция. Постарахме се Razer Imperator да бъде най-удобната мишка с която можете да се сдобиете.”

Очакваната цена на Razer Imperator е около 140-160лв.

Етикети: 5600 dpi, hyperesponse, Imperator, laser, Razer, Razer Precision 3.5G, Razerguy, Robert Krakoff, Робърт Краков