Коледен интериор в бяло, червено и зелено

10
Добави коментар
lili757
lili757

На снимките ще видите нашето предложение за един класически коледен интериор, в който са подбрани три основни цвята. В денвната виждате Коледната елха, която е украсена много стилно само с бели и червени играчки. Над камината за подредени зелени борови клонки в съчетание с бели и червени цветя. Между тях са вплетени малки бели кутийки с червени панделки под формата на коледни подаръчета, които лесно може да направите и сами.

В този интериор дори големите подаръци под елхата са опаковани в червено. Виждате, че мебелите и дори възглавничките, килима, покривката и кухненския сервиз за чай също са в тези три цвята.

[smartads]

Друго, което може да измислите е да окачите коледни чорапчета с имента на членовете на вашето семейство. Ако нямате камина в дневната, разбира се мястото изберете сами.

Ако ви харесва и последната снимка, може да се постараете да направите и подобен коледен кът върху някоя етажерка в дневната си. Украсете я задължително с коледно венче и подредете коледни свещи, бели, червени и зелени играчки и герлянди.

Само един такъв кът в дома Ви , може да придаде уют и хубаво празнично настроение.

 

Ще се радваме да ни изпращате снимки от вашия дом на адрес : [email protected].