„Перла“/Gumus :: Камил Гюлер e бил журналист и в реалния живот

14
Добави коментар
vivian
vivian

Камил Гюлер, който играе симпатичния журналист Гьогхан в GUMUS е роден на 12 октомври 1972 г. в гр. Адана. Учил е в Истанбул Роял театър. Изиграл е много роли в киното и театъра. Интересното е, че както в сериала “Перла”, така и в реалния живот е бил журналист. Работил като репортер близо две години има над  300 репортажа и над 150 публикувани статии.

Камил Гюлер, който сега се снима в нов сериал и играе ролята на компютърен специалист, признава, че е на „вие” с технологиите и добавя, че истинският живот е далече от технологията.
Сериалът „М.А.Т.”, чието мото е, че всеки контакт оставя следи, събира все по-голям зрителски интерес. Сериалът се излъчва по ТРТ и разказва за работата на група специалисти по съдебна медицина. Сериалът приковава вниманието със своята реалистичност и разказва за актуални престъпления по различен начин,  с което се доближава до американските криминални поредици. Камил Гюлер е в ролята на Мурат – мозъкът на екипа. Той е човекът, който при всички разследвания достига до истината. Гюлер, който преди това е участвал в сериалите `”Шехназ Танго”, „Чичек Такси” и „Перла”, казва, че за него „М.А.Т.” има специално място сред сериалите и  може би причината за това е, че реалността винаги заслужава по-голямо внимание. Гюлер споделя, че проектите с криминално съдържание са по-трудни и по-вълнуващи за самите актьори, тъй като действието почива на действителни събития.
Източник: Списание DIANA