АГ Пловдив – Отделение по акушерство и гинекология към МБАЛ „Пловдив“ | Бременност | Раждане в Пловдив | Бременност и раждане

16
Добави коментар
MayaS
MayaS

Това е официалния сайт на АГ Пловдив – Отделението по Акушерство и гинекология към МБАЛ „Пловдив“ (бившата Окръжна болница).

Отделението е разположено на целите трети и четвърти етажи на болницата. С перфектна структура и обновена база, с нова, модерна апаратура и висококвалифициран персонал от 115 души, с 55-годишни традиции и трупан опит, отделението ни е едно от най-големите в Южна България. То предлага безплатно по договор със Здравната каса пълния обем високоспециализирана акушеро-гинекологична помощ.

Нашата мисия е да се погрижим за Вашето здраве и за здравето на новороденото Ви дете по най-добрия начин. Предлагаме Ви:

сигурностотлични битови условияпрофесионализъм – понятие, в което включваме не само медицинската компетентност, но и чисто човешкото внимание, грижа, съпричастност, милосърдие

Дейност – в отделението се оказва безплатна диагностична, лечебна и консултативна помощ от планов и спешен порядък. Извършват се:

диагностика и стационарно лечение на всички проблеми на бременността раждане по нормален и оперативен път, включително преди терминаоперативни интервенции при гинекологични заболяванияендоскопски операции.

Скъпи майки, Вашето мнение е най-ценната обратна връзка за нас!
Всяко ваше писмо ни вълнува и радва и се стараем да отговорим винаги, когато има зададени въпроси или възникнал проблем.

Би било много полезно, ако споделите и цялостните си впечатления от АГ Пловдив за:
базата
хигиената
обслужването
удовлетворени ли сте от грижите, положени за вас и децата ви
бихте ли ни се доверили отново

Споделените впечатления от АГ Пловдив ще бъдат полезни и за много бъдещи майки, които още не са избрали къде да родят децата си.

В случай, че нещо ви притеснява или имате конкретни предложения за подобряване на престоя в АГ Пловдив – споделете ги с нас, пишете ни.

Благодарим ви предварително и желаем много здраве на вас и вашите малки съкровища!