Brad Pitt и Angelina Jolie създадоха бижута в името на благотворителност

10
Добави коментар
partyman
partyman

admin

дек 6,2009
Категория:
Аксесоари

Brad Pitt и Angelina Jolie създадоха бижута в името на благотворителност

Колекцията, наречена The Protector, включва бебешки подаръци като чашки под формата на яйце и сребърни лъжици, както и много красиви пръстени, гривни и обеци.

Вдъхновение за тази своя колекция известната двойка е черпила от змиите.

Влечугото символизира закрилата. Освен това, Angelina го е възприела като талисман за себе си, след като са й подарили пръстен под формата на змия, когато тя била бремена с дъщеря си Shiloh.

Всички приходи от инициативата ще отидат за Education Partnership for Children of Conflict, която се основава на милосърдието и е създедена от самата актриса. Целта на организацията е да помогне на децата, жертви на войната и природните катастрофи.

Колекцията ще бъде на разположение в магазините Asprey в Лондон, Ню Йорк, Бевърли Хилс, Токио и Дубай. Цените ще започнат от 525 $ за лъжица.

Нито Brad, нито Angelina имат желание да коментират заложената сума и говорят единствено за благотворителността. Във връзка с това Angelina казва:

„ Това са децата, които се нуждаят най-много от сигурно място, в което да учат, място, в което да оздравеят, да се чувстват спокойни, в което ще успеят да изградят едно по-добро бъдеще, изживявайки пълноценно своето детство. Много често образованието за тези деца е забравена тема. Десетки милиони деца и юноши не ходят на училище”.

Факт е, че колекцията на известната двойка е една наистина добре свършена работа. Уверете се сами!

Източник: www.moderni.bg