Новият телевизионен тандем

16
Добави коментар
loriena
loriena

Мария Игнатова и Алекс Раева са водещите на новото шоу „България търси талант“.

То ще забавлява зрителите на Би Ти Ви (bTV.bg) през пролетта.

Макар че до официалния му старт има няколко месеца, Мария и Алекс влизат в новите си роли още тази седмица, когато започват предварителните кастинги.

Първи талантите си ще изявят варненци. Прослушванията в морската ни столица ще продължат три дни – 13, 14 и 15 декември, в гранд хотел „Варна“ в курорта „Св. св. Константин и Елена“.

След това екипът отива в Пловдив, където кастингите са на 17 и 18 декември в „Новотел Пловдив“.

София е последната спирка за издирване на хора със специални умения. Всеки, който смята, че притежава някакъв талант, може да го демонстрира на 20, 21 и 22 декември в Руския културно-информационен център.

Кандидатите и в трите града ще се записват на място.

До този момент сред желаещите да участват са двегодишно дете, което разпознава марки автомобили, без да вижда знак или име; 85-годишна жена, която лети с делтапланер; група от 20 души, които изпълняват нетрадиционни танци, съобщават от Би Ти Ви.

От телевизията се хвалят, че за първи път подобен формат в българския ефир ще бъде воден от две дами.

Продуцентите ги избрали, защото най-добре се вписват в концепцията на шоуто, което търси хора с нестандартни умения. Двете водещи били известни не само с музикалните си дарби, но и с артистичните си таланти.

Мария Игнатова се подвизава в ефира на Би Ти Ви от септември като ководеща на предаването за телевизионни гафове „Господари на ефира“, изявява се и в комедийното шоу „Пълна лудница“.

Преди това беше водеща на предаването „Втори тото шанс“ по БНТ.

Алекс Раева беше вокалистка в „Ку-ку бенд“ няколко години, след което пусна собствена модна марка – Aggata (Aggata.com).

Тази година тя издаде първия си сингъл – Baby (вж. изпълнение на живо в „Шоуто на Азис“), а отскоро посвещава известна част от времето си на своята нова страст гмуркането.