Сайтът на Една Жена: ТАБУ

28
Добави коментар
dzuzi
dzuzi

Мъжете се плашат от тези жени, защото има реална заплаха да се влюбят в тях. И това е ТАБУ. Страхливци? Погрешно схванали идеята за щастие, че една жена трябва да е просто опция, една опция, две опции, три опции… И край… това е прекрасно – да имаш опции, а любовта е ТАБУ. Тя не съществува в този живот. Други пък я отлагат във времето… 2, 3, 4 години… може би… познай какво… тя не се връща, не можеш да я сложиш в една кутийка и да я затвориш. Да, тя ще бъде там едно извесно време, ще крещи, ще удря по стените, ще рони сълзи, ще я боли… после ще падне на земята безпомощно и ще те моли да се промениш, ще те кара да си припомниш онези сладки мигове, които сте имали, онези нежни милувки, които ти е дала… Времето ще лети и накрая тя ще се превърне в прах… Отваряш кутията и виждаш пепел, която вятърът леко ще издигне над капака и ще отнесе със себе си. Това е останало от твоята отложена любов. НИЩО! Любовта е ТАБУ.

Стига му да се докаже… че е хитра лисица и може да има всичко по пътя си. И погрешно мисли, че това го прави силен и непоклатим. Грешка, точно обратното – това го прави слаб и безотговорен. Лесно е да имаш всичко, трудно е да го задържиш. А човек, който не може да задържи нищо в живота си е единак, празен и самотен. Той не желае да чувства, желае да е безчувствен… мисли, че така е по-лесно, търси онази първата Любов… но тя къде е? Няма я… и заради нея… той не дава шанс никому, защото никоя не е Тя. И няма и да бъде. Но той не разбира… просто не иска да е така… знае какво иска, но не знае как да го постигне, защото не знае други пътища към Нея и пропилява всички останали.

Как любовта се превърна в ТАБУ…? Не стига че съществуването ни е жалко, а го превръщаме и в безмислено. Да… бъдете студени и коравосърдечни, за да ви уважават и да не ви нараняват. Правете приятели с парите си и големите си клюкарски усти. Обидих ли ВИ…? Защо се обиждате от истината… боли нали… и тя е табу, затова… мразим живота си, затова сме все недоволни… Защото заслепени от целта си да бъдем щастливи, забравяме да чувстваме… пазим се от нещастията… Тогава как ще усетим кое е щастие? Забравихте ли, че сме еднодневки?

Пазете се… от темата ТАБУ… тя е навсякъде.