TriPollar STOP – уред за неоперативен лифтинг за домашна употреба

10
Добави коментар
rangelovg
rangelovg

Tripollar STOP

 

Човечеството и медицината отдавна се борят с остаряването. Една от най-видимите прояви на стареенето са бръчките по лицето. Съществуват многобройни козметични продукти против бръчки и медицински процедури, които третират и отстраняват бръчките. Стремежът към намаляване и премахване на бръчките и подобряване здравето на кожата на лицето чрез неинвазивни и неоперативни методи доведе до откритието на трето поколение радиочестотна технологията TriPollar® . 

Стоп Тайм ЕООД предлага на Вашето внимание уреда TriPollar STOP, който е разработен на основата на трето поколение радиочестотна технологията TriPollar®, която доскоро се ползваше само от професионални клиники по целия свят. Но сега TriPollar STOP Ви предлга мощта на радиочестотната технология за домашна употреба.

TriPollar STOP е ефективен, безопасен и лесен за употреба уред за клинично обновяване на кожата, което дава естетични резултати на професионално ниво, но сред удобството на Вашия дом. TriPollar STOP ви предоставя истински, забележими, бързи и дълготрайни резултати.
Горещо препоръчван от специалисти по цял свят!

  

Комплектът TriPollar STOP включва:

  

TriPollar STOP уред

Eлектрически адаптер

STOP Подготвителен гел (50мл) – специално създаден за прилагане заедно с уреда TriPollar STOP. Докато защитава епидермиса, този гел осигурява концентрирането на необходимата енергия към по-дълбоките слоеве на кожата, за да затопли зоната на терапия до оптималната температура, при която се стимулира генерирането на колаген.

Хидратиращ крем за след процедура (50мл) – обогатява кожата с необходимите минерали за оптимизиране и осигуряване на дългосрочни резултати

Ръководство в няколко стъпки

Ръководство за потребителя и филм с инструкции

Гаранционна карта (2 години пълна гаранция)

Технически данни:

Тегло:  85 гр.

Размери Ш/В/Д: 32мм/134мм/51мм

Температурни условия на работа:  +5°C до +30°C

Влажност: 20RH до 80РХ

Захранване:  AC 100V до 220V, 0.6 A, 50/60 Hz; DC 7V/8V/9V, 1.5A

Условия на съхранение: Температура от 0 до 40°C

Влажност: 10RH до 90RH

Електрическа безопасност: Захранване Клас 2