Гърдите бухват с брестокс

7
Добави коментар
kkeliov
kkeliov

След като ботоксът стана нормална процедура за корекции на лицето, пластичните хирурзи измислиха алтернатива на силикона – брестокс. Процедурата напомня тази по инжектиране на ботокс.

Няколко боцвания и бюстът отново придобива свежата си форма, а плътността му се завръща и той изглежда като по време на абитуриентския бал…

Процедурата отнема едва половин час и става все по-популярна сред дамите, които са заети и не искат да прекарат излишно време в клиника за разкрасяване. Брестоксът е добре да се направи след раждане – около три месеца след това, не по-рано. Хирургът прави 12 инжекции в гръдния мускул.

Веществото, което попада там, кара всички гръдни мускули да се напрегнат, а бръчките по кожата на гърдите, предизвикани от възрастта или от слънчевите лъчи, се изглаждат. Болката от боцканията се премахва със специален крем.

Дамите, които имат силиконов бюст, не могат да ползват брестокс. Той е идеален за дами около 40-годишн възраст със средни или не много едри гърди. Въпреки лесното си използване брестоксът не е вечен.

Максималният ефект се постига едва две седмици след инжекциите и се запазва три месеца. Може да се прави и повторно, но ако искате дълготраен ефект, все пак се обърнете към хирург, който е специалист по силиконови прелести.

FacebookGoogle+TwitterPinterest

Бъди първият, който ще даде своя отзив тук!