Денят на независимостта ( Independence Day)

5
Добави коментар
agrokontakt.com
agrokontakt.com

Този филм не е толкова завладяващ за хора, които не са американци, но историята разказана в него е доста интригуваща и ефектна.По времето когато излезе на бял свят беше доста нашумял и даже в някои моменти много натрапчиво се промъкваше на много места, което малко или много дразнеше.

Погледнат сега с по-различен поглед, леко отлежал във времето, и много позабравен, нормалния зрител може да открие, толкова натрапваното тогава, удоволствие от гледането на този филм.

Като всяка американска продукция, и за тази е характерно, че завършва с положителен финал, но сякаш щеше да е по-интересно ако хората създали филма си бяха оставили една вратичка за създаването на още една серия.Защото от гледна точка на негативните персонажи в този филм, може да се каже, че са доста прецакани от към сценарии.

С  тази огромна сила, която им е дадена от автора на сценария, и много по-напредналата технология,  съвсем спокойно можеха да спечелят, поне в Америка.Което щеше да е прекрасен повод да се намери по-достоен виновник за световната икономическа криза.

Филма е подходящ за гледане от хора обичащи положителния развой на събитията, въпреки тежкото положение.Не се препоръчва за облечени в черно мъже, които не харесват пеещи кучета.

[pro-player width=’607′ height=’300′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=NZZvtQtdbzM[/pro-player]