ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

4
Добави коментар
cenocankov
cenocankov

 
Защо да изберете алуминиева дограма?

Алуминият не остарява и не се поддава на въздействието на UV – лъчите.

Дограмата, произведена от алуминии е с ниско линейно удължение и затова не увисва, не се изкривява, не се деформира с течение на времето.

Температурният диапазон, на който издържа е от – 80 до + 80 градуса по Целзий.

Всички алуминиеви профили се произвеждат по специална технология от сплави с висока твърдост и са защитени с полиестерно покритие, нанесено при температура 220 градуса по Целзий.

Термомостът предпазва от конденз и като цяло тази дограма дава висока степен на термо и звукоизолация и въздухопроницаемост.

Осигурява ви по-голяма сигурност, тъй като на нея можете да монтирате различни охранителни стъкла и заключващи устройства.

Можете да поръчате алуминиев профил за нестандартни архитектурни решения и то в какъвто цвят пожелаете. Тъй като не гори, тя не отделя вредни газове при пожар, рециклира се лесно и е с минимум въздействие върху околната среда.

 

Защо Ворошилов избра за партньор ЕТЕМ?

 

ЕТЕМ е една от водещите компании за екструдиране на алуминий в Югоизточна Европа. Основана през 1971 г., ETEM е първата компания, напълно интегрираща процеса на проектиране и производство на архитектурни системи и алуминиеви профили за промишлени приложения в Гърция.

С двете си фабрики, в Атина, Гърция и София, България, и годишен капацитет, който надхвърля 40.000 т/год., ETEM гарантира постоянна и непрекъсната доставка на своята продукция. ЕТЕМ е международна компания с износ, който надхвърля 70% от производството и с присъствие в над 20 страни. Фирмата постоянно инвестира в иновации, оборудване и персонал.

 

С над 40 години опит в секторите проектиране и производство на архитектурни системи и алуминиеви индустриални профили, ЕТЕМ е фирма, която предлага продукти и услуги с добавена стойност на своите клиенти като изгражда с тях дълготрайни отношения, които се основават на доверие, почтеност и последователност.

 

ЕТЕМ притежава силни позиции в Югоизточна Европа и се стреми постоянно към развитие в нови страни и пазари. С ефективна структура и много добре обучен персонал, компанията изпълнява стратегическата си цел да разбере и задоволи нуждите на всеки един пазар, помагайки на клиентите си да постигат своите цели.

 

Защо Ворошилов избра за партньор Altest?

Фирма „Алтест” е на пазара от 1992 година, като основната дейност на предприятието е производство и търговия на алуминиеви и ПВЦ профили. Години по-късно, след натрупан опит в областта, ръководството на фирма „Алтест”, решава да се предприеме стъпка в отваряне на собствено производство.

Натрупало опит с изграждането на едно производство, през 2010 година ръководството на фирма „Алтест” предприе още една крачка в развитието си и започна производството на алуминиеви системи за врати и прозорци, познати на пазара под името “ALTEST”. Разработва и внедрява нови технологии. Производството функционира съобразно всички Европейски норми и изисквания.

Фирма „Алтест” предлага на своите клиенти пълно и цялостно обслужване, с добри и приемливи срокове на изработка и доставка, както и на конкурентни цени.

Мотото на фирма „Алтест” е постоянно развитие и усъвършенстване, стремеж към постигане на най-високи резултати и отговаряне на изискванията на клиентите и крайните потребители.

 

Това са само част от цветовете, от които можете да изберете при поръчка на алуминиева дограма от Ворошилов:

 

Дървесни цветове:

 

Цветове по RAL: