Как да променим интериора в дома си

7
Добави коментар
lili757
lili757

Идва момента, в който домовете ни започват да ни дразнят по някакъв странен и необясним начин.  Все откриваме неща които ни ядосват – дори наглед малки пробойни като счупени шкафчета, износени мебели, остарели вещи.

Най-нормалното, което можете да направите е да предприемете съответният ремонт, имащ за цел освежаване на жилището Ви. Премислете какво точно не ви допадаше в старият стил на обзавеждане и рязко сменете подхода. Само като един малък съвет- консултирайте всички ваши действия със семейството си за да няма недоволни. Ето няколко съвета за това, което можете да промените на първо време.

Цветовете

Дори да сте били доволни от предишните цветове на дома си, трябва да знаете, че идва момент в които неминуемо и те омръзват. Това е така, тъй като в живота Ви вие срещате какви ли не помещения, впечатлявате се от обзавеждането, дизайна и интериора им, а това което най – много се възприема визуално са именно цветовете, по-скоро различни от вашите отколкото същите.

Експериментирайте, има доста интересни предложения по магазините, от които да изберете как да изглеждт пмещенията в дома Ви –  било то хол, кухня, спалня или детска стая  . Ако все пак решите да оставите старите цветове, закупете нови картини които да отворят някакъв свеж акцент и да запълнят скуката и празнотата.

Мебелите

 Ако разполагате с финансите си и сте стабили на паричният фронт, то най-добре подберете чисто нови мебели за дома си.  Ако все пак бюджетът Ви не предполага покупки, то направете поне някакво преустройство – преместете масата в хола на друго място, подредете по друг начин секцията, сменете местоположението на DVD-то, като преди това заложете на хигиената и внимателно почистете всички детайли като мебели,техника и т.н.

[smartads]

Аксесоарите

 Отново ви приканваме да разгледате магазините и сегашните им предложения. Не Ви трябват големи суми за  да освежите дома си, закупувайки няколко хубави аксесоара,  които да станат причина за радост и уют.

Една нова лампа например, поставена на правилното място е достатчно добро решение за стартиране на амбицията за новаторство вкъщи. Вариантите са много и различни – просто разгледайте магазините за мебели и аксесоари и подберете най – подходящите аксесоари за дома си според вашият вкус и нужди.